GIRL GIVE-AWAY Jolanda

GIVE AWAY WAAAW! DOE MEE EN WIN

22 mei 2019

Give away day!

En misschien is het wel je lucky day, want door mee te doen aan deze actie maak je kans op een complete Waaaw outfit! We hebben al een paar mooie dagen gehad maar vooralsnog komt de zomer nog niet echt los… Wij zijn inmiddels in de kast over op de zomergaderobe maar wel nog dagelijks met een legging. In de ochtend is het nog te fris; op de fiets en met buiten spelen.

Dus hebben we in samenwerking met het kleurrijke Waaaw een leuke give away voor jullie: een complete set uit de nieuwe zomercollectie! De outfit bestaat uit een jurk met trendy zwart/wit panter print, korte mouwen en een mooie lichtroze met zilveren band op de rug. Voor de frissere dagen combineren we er een roze legging bij. We stijlen de set af met een roze wrijf-ster applicatie. Het betreft dus de rechter set op de foto! Ook hieronder laten we de set nogmaals goed zien!

Heb je zelf trouwens al iets van de Waaaw zomer 2019 collectie in de kast? Het is één van mijn favoriete merken. Elk seizoen hebben we zeker 3 setjes van dit leuke merk in de kast… en dat al 5 jaar lang. Dat zegt natuurlijk iets over een merk… Het belangrijkste voor mij: het is hip, kleurrijk, betaalbaar en de kwaliteit is super goed. Ook na heel vaak wassen! En de applicatie is voor ons ook echt iets extra’s. Maakt elke outfit een beetje feestelijk en je kunt zo lekker afwisselen.

WINACTIE: Hoe doe je mee?

  • Like de facebookpagina van Waaaw
  • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je de jurk wilt winnen,
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met woensdag 29 mei om 12.00 uur.  Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019) maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

SHOPPEN: Kun je niet wachten en wil je direct shoppen? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier voor de jurk en hier voor de bijpassende roze legging.

Voor meer informatie, ga naar www.waaaw.nl

 

Waaaw zomer 2019

De streep op de achterzijde maakt het extra sportief.

 

Waaaw zomer 2019

Super outfit toch?

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nathalie Helberts 23 mei 2019 at 14:43

    Whoehoeeeeeeeee.. wat een WAANZINNIGE outfit van Waaaw kids gaan jullie weggeven Shopaholiek <3 LOVE IT! Ohhh ik wil natuurlijk hééééééééél graag kans maken op maatje 140, supergaaf! hopelijk loopt m'n meisje er deze zomer weer helemaal hip bij! super SPANNEND! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

  • Leave a Reply