NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

GARCIA voor stoere boys

7 oktober 2018

EN VOOR WELKE KLEUR GING THIJS DEZE KEER?

Gewoon weer voor zwart natuurlijk. Gelukkig had ook GARCIA, het merk dat we in dit blog in the spotlight zetten, daarin genoeg keus. Wel heb ik iets gevonden om zijn outfits toch wat kleur te geven. En uiteraard stylden we de set af met een paar gave booties van Braqeez.

GARCIA

GARCIA is van oorsprong een Italians jeansmerk dat al bestaat sinds begin jaren zeventig. Het vakmanschap wat in al deze jaren is opgebouwd is steeds weer overgedragen en via wat omzwervingen werd het een merk van Nederlandse bodem. De combinatie van pure Italiaanse passie en onvervalst Nederlands ondernemerschap maakt van GARCIA een ijzersterk merk. Een merk met een hart voor denim. En verrassend trendy ook met een collectie voor boys, girls, heren en dames. Thijs, mijn man in black, ging voor een diep zwarte jeans met een super stoer vest (check de achterkant). Onder het vest draagt hij een longsleeve die volgens zijn zeggen zit als een pyjama, heerlijk dus.

Braqeez

Regelmatig krijg ik privé berichtjes van moeders die op zoek zijn naar stoere schoenen voor jongens. Braqeez is wat mij betreft een echte aanrader. Hippe, coole modellen en schoenen die tegen een stoot kunnen. Een stootje doet ze te kort. De prijs kwaliteit verhouding is ook top. Ons favoriete model uit de collectie van deze winter zijn deze bergschoenachtige booties, uiteraard in zwart.

Bonnie Doon

En nu nog mijn tip om die stoere, zwarte jongensoutfits toch iets kleur mee te geven…printsokken. Ik vind het zelf zo tof staan, zeker als je de pijpen van de broek wat omslaat. En ik kreeg van Thijs helemaal geen moppers toen ik met deze Bonnie Doon sokken aankwam. Sokken hoeven dus niet zwart en effen, ik heb gelijk maar even flink ingeslagen. De groene pet van GARCIA heeft hij ook zelf uitgezocht en zo komt er toch een klein beetje kleur in zijn garderobe.

Shoppen

Braqeez heeft een fijne webshop en is natuurlijk verkrijgbaar bij diverse schoenenwinkels. GARCIA shop je bij hun eigen webshop, maar Thijs en ik lopen altijd binnen bij TOFF Kidswear om de kleding te bekijken en passen. In Zwolle is ook een GARCIA stenenwinkel. Ook Bonnie Doon kun je online vinden.

Barbara laat samen met Bobbi een toffe GARCIA en Braqeez meidenlook zien, kijk hier maar eens.

GarciaGarciaGarciaGarciaGarciaGarciaGarciaGarcia

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply