Anouk PERSONAL

Bezoek van de schoolfotograaf

17 juni 2016
DE SCHOOLFOTOGRAAF

Nog even en het is weer zover; de schoolfotograaf komt op bezoek voor de jaarlijkse foto’s. Wat moeten de kinderen aan? Waar menig ouder waarschijnlijk zonder al teveel nadenken iets klaar legt voor deze dag, ben ik daar – als echte Shopaholiek – enorm neurotisch in en uiteraard veels te lang mee bezig. Herkenbaar?

Ik wil perse de juiste outfit voor ze uitzoeken. Ik vind het toch best een dingetje en ben wel even bezig alles klaar te leggen. Want a. ik wil het zo tijdloos mogelijk houden, b. ik probeer zo min mogelijk drukke afleidende prints op de kleding te hebben en c. ze moeten alle drie (ja, het kleintje mag ook mee op de gezamenlijke foto) bij elkaar matchen.

Altijd weer een uitdaging dus 😉

Voor mijn dochter(s) kom ik vaak uit bij een outfit van Bengh. Dit merk is tijdloos en klassiek, past overal bij en leent zich daarom perfect voor een fotosessie. Ook vind ik het leuk de meiden te twinnen, niet identiek, maar wel matchend, bijvoorbeeld beiden in Like Flo, maar dan net even anders. Voor Thije zoek ik iets wat bij de outfits van de meiden past, de laatste jaren was dit een jeans met een rustig overhemd of shirt erop.

De leukste broer/zus foto was drie jaar geleden, Norah was toen nog niet eens geboren. Op het allerlaatste moment gooide ik alles wat ik had uitgezocht terug in de kast en greep voor Benthe een simpele oranje jumpsuit van de Hema die matchte bij Thije zijn Vingino shirt. Het resultaat zie je hieronder (excuses voor de slechte kwaliteit, ik moest een foto van een foto maken, aan digitale bestanden doen ze bij ons op school helaas (nog) niet)

Deze week mocht Norah op de schoolfoto met haar peuterspeelzaalklasje. Hartstikke leuk! Ze droeg het kobaltblauwe Waaaw jurkje, ook zo’n mooi rustig en tijdloos item. Hoe de foto’s geworden zijn is natuurlijk altijd nog maar afwachten… hopelijk had ze geen snottebel en bleef haar haarbloem op de juiste plek 😉

Waar letten jullie op bij het kiezen van een outfit voor de schoolfoto?

IMG_7623

Een onverwacht leuke broer/zus foto

Untitled design

Matchend in Like Flo


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply