Geen categorie

10 Facts about Renate

27 juli 2017

Tijdens deze zomervakantie vertellen alle Shopaholieks wat meer over zichzelf door middel van tien grappige, eerlijke en soms zelfs ontroerende weetjes.  Vanavond ben ik aan de beurt…  

Als nieuwste blogger voor Shopaholiek, is dit wel een heel leuk blog om mee te beginnen voor mij. En dat ik gek op kinderfashion, fotografie en styling ben, dat is vanzelfsprekend. Maar vandaag vertel ik eerst tien wetenswaardigheden over mezelf. Ik zou er natuurlijk het liefst veel meer vertellen, maar de belangrijkste tot nu toe zijn:

1. Doelen/wensen. Ik zorg dat ik altijd wat te wensen heb. En daarmee bedoel ik een doel om voor te gaan en dat te behalen. Daar gaat soms een hele tijd overheen. Soms bereik ik mijn doel met omwegen….maar uiteindelijk behaal ik mijn doel. Ik hou er namelijk niet van om bij de pakken neer te zitten. Of om mij onzeker te laten maken door mensen die bijvoorbaat al zeggen ”Dat lukt je toch niet!” Waar een wil is, is een weg denk ik dan maar zo.

2. Muziek. Ik ben dol op muziek. Alleen niet iedereen is dol op mijn muziek keuze! Toen mijn oudste twee zoons (ik heb er 3 in totaal) klein waren, zongen zij uit volle borst mee met Frank Sinatra en dansten wij op het nummer ‘Love and Marriage’ daar genoot ik dan van. Met de jongste ‘Benja’ doe ik nu weer precies hetzelfde. Ze moeten hun klassiekers immers kennen voor later. I’ve got the power van SNAP komt ook nog dagelijks voorbij. Sorry, ik kan er niets aandoen, maar al vanaf mijn 16e vind ik dit een grandioos nummer. Kerstmuziek mag ik op zijn vroegst pas draaien in november! Dat wordt nu weer netjes na Sinterklaas vanwege Benja. Anders wordt het allemaal een beetje verwarrend.

3. Levendige fantasie. Ik denk in beelden, zit vol fantasie en verhalen. Ik fotografeer daarom graag gebeurtenissen uit mijn dagelijks leven en schrijf daar dan een kort verhaaltje bij. Soms net even met iets meer drama, maar vooral ook met humor en zelfspot! Want heus niet alles verloopt altijd even vlekkeloos. Bovenaan mijn lijstje staat nog altijd het schrijven van een kinderboek.

4. Tikkeltje te zwaar! Ik weet dat ik te zwaar ben, maar ik heb geen zin om mij daar onzeker over te voelen. Ik ben wie ik ben en die extra kilo’s maken mij geen slechter mens. Tenslotte is het pas 18 maanden geleden dat Benja geboren werd. Maar waarschijnlijk zeg ik over 7 jaar nog steeds dat ik aan het ontzwangeren ben.

5. Chaotisch. Ik weet best dat ik chaotisch over kan komen of soms ook ben. Maar weet je hoe dat komt? Er zijn zoveel leuke dingen om te doen en zoveel leuke mensen om mee om te gaan. Of te communiceren via social media. Er zouden eigenlijk meerdere uren in een dag moeten zitten. Dat social media is trouwens wel een dingetje hoor, want ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik besteed behoorlijk wat uurtjes per dag aan Instagram.  Dit doe ik bijvoorbeeld liever dan televisie kijken. Die staat vrijwel altijd uit. Volg je mij al? Ik zal je zeker terug gaan volgen!

6. Film. ‘Feel good movies’ om heerlijk bij weg te zwijmelen. Ja de romantische comedies genieten mijn voorkeur. Van spannende films kan ik niet slapen. Sterker nog, ik durf geeneens meer naar boven. Maar dat houden we even onder ons o.k.

7. Wintersport of zomervakantie? Als het alletwee zou kunnen zou dat fantastisch zijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar een huisje in de sneeuw. Het liefst met kerst. Want ik hou ontzettend van kerst. Twee jaar geleden kocht ik een prachtige boom en moest deze vervoeren in een Fiat 500. De takken staken aan alle kanten in mijn gezicht. Je kunt hier een foto van zien op Instagram.

8. Kinderen. Ik heb drie zoons, zegt ze trots! Ja,want het moederschap maakt mij trots en ik vind het het mooiste wat er is. Gek genoeg wilde ik ook altijd zoons omdat ik mezelf een echte jongensmoeder vind. Als je nieuwsgierig bent hoe ze eruit zien….kijk dan hier

9. Strand. Zodra het kan zit ik het liefst aan zee. Gewoon in Noordwijk, Katwijk of in Zandvoort. En als ik later genoeg verdiend heb, zou ik graag in een mooie badplaats willen wonen.

10. Guilty pleasure. Mijn liefde voor de kinderserie ‘kerst met Linus’. Ik heb hier zulke fijne herinneringen aan met mijn jongens. Inmiddels kijken zij niet meer met me mee. Althans…ik heb weer een nieuw ‘slachtoffer’ Benja natuurlijk!

Voel je vrij om te reageren op mijn blog, ik reageer altijd terug! Geniet lekker van de zomer en tot snel!

Groetjes Renate

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply