BOY Hanneke NIEUWE COLLECTIE

De broertjes Mats & Sepp in Br@nd!

19 september 2018

BR@ND FOR G… EHH… BOYS!

De nieuwe collectie van Br@nd for Girls is alweer een poosje online en inmiddels genieten we van de mooie kleding, de prachtige stoffen, kleuren en opdrukken. Aukje mocht jullie een tijdje geleden al wat moois laten zien en nu zijn mijn jongens Mats en Sepp aan de beurt. Hoe leuk is dat!

Vorige winter nam ik de gok en kocht ik een trui van Br@nd voor Sepp. Hij wilde zó graag een trui met het cijfer 5 voor zijn verjaardag hebben. Ik had het vermoeden dat dit best kon maar zeker weten wist ik het natuurlijk niet. Het bleek een groot succes! Ik haalde het strikje en het labeltje met het poppetje van de trui en meteen was deze perféct voor jongens. Ik plaatste een foto op Facebook en werd overladen met leuke reacties. Zo leuk was dat! Sepp heeft de trui heel veel gedragen. En elke keer als hij ‘m aantrok zei hij “ooohhh.. zo lekker zacht!” Hoe leuk het stond kun je hier nog eens zien.

Ook deze winter zitten in de collectie weer truien die prima aan te passen zijn voor een jongen. De ‘sweat transfer’ is er in het grijs en navy. Alleen de opdrukken waren echt meer voor meisjes gemaakt. Gelukkig vond Ellen van Br@nd for Girls het een heel leuk idee om nog wat extra opdrukken te laten maken, speciaal voor jongens. En ik mocht meedenken!

Vanaf vandaag zijn de teksten ‘epic’ en ‘brave’ toegevoegd in verschillende kleuren. Mats en Sepp mogen jullie alvast laten zien hoe leuk dat staat! Het strikje verwijderen is niet moeilijk. Aan de binnenkant gewoon even voorzichtig het rode draadje doorknippen. Het labeltje met poppetje knipte ik heel kort af. Je ziet er zo niks meer van. Anders dan vorig jaar is dat er geen ‘Br@nd’op de achterkant staat. Dit is nog een extra voordeel.

Het shirt in grijs mêlee, wat deze zomer voor jongens in de collectie zat, is vanaf vandaag ook weer verkrijgbaar. Deze is ook super leuk met de nieuwe teksten. Sepp laat dat graag even zien. Wist je dat dit shirt ook zo ontzettend zacht is!

FACTS:

  • Sepp is 120 cm en draagt de trui in maat 122/128. Deze valt goed op maat. Sepp heeft nog wat groeiruimte.
  • Mats is 149 cm en draagt maat 146/152. Deze zit nu precies goed en omdat Mats smal is, is een maat groter voor hem nog te wijd. Bij twijfel zou ik voor de grootste maat kiezen.
  • De trui is er vanaf maat 110 t/m 174. Mats laat zien dat het ook voor tieners hartstikke leuk is!
  • Het shirt is er voor de kleinere jongens en gaat tot en met maat 134/140. Sepp draagt op de foto maat 122/128 en deze valt goed op maat.

SHOPPEN:

sweat transfer – shirt grijs mêlee

Br@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@nd

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply