Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! TOPitm highsummer collectie 2017

29 maart 2017
0 Header

TOPitm lanceert de highsummer collectie 2017…  bijna!

Het is lente en direct al schijnt de zon volop! Wat een fantastische week om de lente mee te beginnen… Wellicht heb je al diverse voorjaar en zomer items in je kast hangen en die kunnen deze week al gedragen worden met een legging of zelfs al met kniekousen. Hoe fijn is dat! De echte (hoog)zomer items moeten nog even wachten. In navolging op de voorjaar/zomer collectie lanceert het hippe TOPitm op 5 april de highsummer collectie 2017. De collectie bestaat uit vrolijke zomerjurkjes en een fantastisch zomers setje. Maar in deze TOPitm highsummer collectie 2017 zit o.a. ook  een werkelijk prachtige maxi jurk. Shopaholiek mocht hem jullie al laten zien in deze SNEAK REVIEW!

Het is dinsdagmiddag 3 uur… de zon schijnt. Heerlijk naar buiten om te fotograferen dacht ik… de kasteeltuin leek me een mooie plek. Eenmaal buiten valt het toch wat tegen. De wind maakt het net wat te fris. Dus alsnog even het kasteel binnen gegaan. Voor buiten hebben we gelukkig ons bijpassend  TOPitm vestje meegenomen, die jullie vast nog kennen uit een eerdere review. Dat blog lees je hier nog even terug.

Bente showt jullie de maxi jurk uit de TOPitm highsummer collectie 2017. Deze blauw/wit gestreepte jurk heeft een mooi geborduurde print op de borst met de tekst ‘Summer of Love’. De zonnestralen in de print zijn neon oranje, lekker fel. Het taillekoort is roze en aan de uiteinden van het koort zijn neon oranje pom poms aangebracht voor een speels effect. Bente (123 cm lang) draagt de jurk in maat 122/128.

Deze maxi jurk uit de TOPitm highsummer collectie 2017 heeft een heel hoog draagcomfort. Aan de zijkanten van de jurk zijn er namelijk behoorlijke splitten aangebracht en de jurk is niet heel erg lang. Hierdoor kan Bente er makkelijk in rennen, klimmen en spelen.  Een absolute must voor ons meisje van 5 jaar! Ik weet het nu al..  dit wordt één van onze favorieten voor de zomer!

Nog een weekje wachten en dan kun je o.a. deze gave maxi jurk shoppen uit de TOPitm highsummer collectie 2017!  En…. de prijs mogen we ook al verklappen: € 39,95.  Hou de facebookpagina van TOPitm in de gaten voor meer sneaks en info over de lancering!

Shop vanaf 5 april de TOPitm highsummercollectie 2017 o.a. hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

TOPitm highsummer collectie 2017

 

*sponsored post

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 9 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply