GIRL Marieke REVIEWS

Review Tom-DU GIRLS

14 maart 2021

Een label waar ik al met grote regelmaat over heb gehoord maar nog nooit eerder heb aangekocht is Tom-Du. Door de vele enthousiaste reacties was ik er wel enorm benieuwd naar, super tof dus dat we een review mochten doen!

Op zoek naar originele jongens- en meisjeskleding? Tom-Du maakt kleding waarin kinderen lekker kunnen spelen, maar ook zó kunnen binnenstappen bij een feestje. De kleding is vrolijk en zo ook de kledingparty’s. De kinderkleding is namelijk exclusief te verkrijgen onder het genot van taart, thee én je vriendinnen. Met maar liefst 100 enthousiaste shopadvisors worden door heel Nederland en België Tom-Du kledingparty’s georganiseerd. Wij houden wel van een gezellig feestje, jij ook?

Kledingparty tijdens Corona? Hiervoor heeft Tom-Du uiteraard allerlei leuke oplossingen bedacht! Zo organiseren de consulente’s nu online party’s, via zoom of whatsapp. En dit blijkt een enorm succes! Gezellig vanuit huis, alleen of met meerderen de nieuwste hippe kleding shoppen voor jouw koters! Want die hebben nu eenmaal elk seizoen weer een heleboel nieuws nodig.  Bij Tom-Du zien we dit seizoen meerdere thema’s, van panter/safari look , vrolijke gekleurde sterrenprints tot dit setje van Lizze welke bijvoorbeeld ook super tof is voor een communie of ander feestje…we gaan er toch vanuit dat dit aankomende zomer allemaal ook weer gaat mogen!

De mooie roomkleurige top in strijkvrij blousemodel heeft prachtige girly roezels langs de knooplijn. Wij dragen het blousje hier in de rok of maken er een knoopblousje van als we het wat stoerder willen maken. Maar ik denk dat het ook enorm tof staat op een jeans, ik hou van deze kleur dit seizoen! Heerlijk te combineren met nude of goud- tinten zoals je hier ook terug ziet in de kniekousjes.

De combinatie van zwart met beige is helemaal hot dit seizoen, dus dit rokje is een leuke match! Een zwierig exemplaar met een vrolijke en schattige bloemenprint. Bijzonder aan dit rokje zijn de prachtige goud folie stippen die gedrukt zijn op het hele rokje. Doordat het zwart wit is kun je het rokje eindeloos combineren. Dus hier in deze review als set, maar beide ook prachtig los door te dragen en matchen met andere items uit de kast van je meisje.

Maatinfo: Tom-Du werkt met dubbele maten, hierdoor valt Lizze er met haar 122/128 een beetje tussenin. We zijn voor de 128/134 gegaan, en Lizze heeft hierin best nog wat groeiruimte! Maar dat is perfect, want zo kan ze er lekker het hele seizoen plezier van hebben!

Shoppen: Zoals hierboven benoemd hebben de consulentes van Tom-Du allerlei leuke ideeëneeen om jou en jouw vriendinnen veilig te laten shoppen. Neem eens een kijkje op de site, deze vind je hier.

Liefs Marieke

 

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Je vind ons hier

thumbnail_IMG_20210314_113848

thumbnail_IMG_20210314_114139

thumbnail_IMG_20210314_114039

thumbnail_IMG_20210314_113914

thumbnail_IMG_20210314_112545

thumbnail_IMG_20210314_112537

thumbnail_IMG_20210130_130939

thumbnail_IMG_20210314_112137

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply