Marieke REVIEWS SCHOENEN

REVIEW Braqeez for Girls winter ’21

8 oktober 2021

Back to school met Braqeez, luid de campagne van dit toffe schoenenlabel! De eerste weken school zitten er inmiddels op. Nieuwe start, nieuwe outfits, nieuwe schoenen!

Vroeger in mijn eigen kindertijd was dit al zo, September was shopmaand voor nieuwe schoenen en een lekkere warme jas voor het najaar! Toentertijd was het ook echt al herfst in die tijd van het jaar, tegenwoordig kan het natuurlijk nog alle kanten op met het weer en momenteel hebben we eigenlijk een prima nazomer en dragen wij de zomerkleding nog volop. Maaarrrrr ook wij hebben ons inmiddels al laten verleiden door de prachtige najaarscollecties, en daar horen uiteraard ook een paar stevige stappers bij!

Braqeez is hier elk seizoen vertegenwoordigd bij zowel Sil als Lizze, omdat we het belangrijk vinden voor voetjes in de groei dat ze in elk geval voor dagelijks een goede stevige schoen in de kast hebben staan. Dit seizoen kiezen we voor een stoere Boot. Je ziet ze momenteel overal, voor jong en oud….een echte musthave! Super goed te combineren met zo’n beetje alles!

Deze Britt Bella bikerboots geven je outfit nèt dat beetje extra! De stoere laarsjes staan goed bij een rokje, jurkje maar ook bij jeans. De mogelijkheden zijn eindeloos! In deze review draagt Lizze ze met een hippe panterprint legging onder haar jurkje ( Shoeby Fashion) , zeker in de ochtend en avond hebben we al wel een legging nodig. In de middag kon deze de afgelopen week uit, en een laarsje als deze kan ook prima met blote beentjes!

Een heel andere look creëren we met een toffe paperbag broek ( Retour Jeans) en een stoere longsleeve (Jola Mode). Dit is wel een outfitje waarin Lizze super graag naar school gaat! Stoer en Comfortabel!

De bikerboots zijn verkrijgbaar in maat 31 t/m 40, zijn gemaakt van zwart leer en hebben een goudkleurige sierrits over de gehele lengte van de laars. Bovenaan op de achterzijde van de schacht hebben de bikerboots een gedeelte met ribbelstructuur. De laarsjes hebben een stoere rubberzool. Je trekt de bikerboots gemakkelijk aan en uit met behulp van de ritssluiting. Eenmaal aangetrokken zorgt de rits-stopper ervoor zorgt dat de ritsloper goed op zijn plek blijft zitten.

De meisjeslaarzen zijn gemaakt van leer en hebben een lederen voetbed. Dit zorgt ervoor dat ze een ademend vermogen hebben. Het voetbed is daarnaast uitneembaar, zodat je eenvoudig kan controleren of de biker boots goed passen en buiten dat is dit ideaal voor diegene met steunzolen.

Ben jij net zo enthousiast over deze toffe boots, check dan de verkooppunten bij jou in de buurt. Deze vind je hier! Liever online shoppen? Met het maatadvies op de site kom je er vast en zeker uit! Ennnnn bij elke bestelling een leuke verrassing voor de kids!

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier.

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply