Marieke REVIEWS

Lentekriebels! O’Chill B’Chill

6 maart 2022

Wauw wat een feestje was de vakantie voor de kids! Zulk prachtig weer! Het zonnetje kwam elke dag even kijken, en dus konden we de leukste voorjaarsitems op de foto zetten voor jullie! Dit keer O’Chill, B’Chill !

Onze kids beleven de vakantie ieder op hun eigen manier….Enerzijds de Chillmodus, maar anderzijds ook wel heel erg fijn om hele dagen te kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes! En hierin het “Brabantse”was er natuurlijk nog de Carnaval!

Wij zijn zelf geen Carnavallers, maar voor de kindjes was er dit jaar een klein kinderfeest georganiseerd in de lokale kinderdisco. Dus op maandag en dinsdag van 11.00-13.00 naar de disco! En na afloop was er tijd voor ons om even te genieten van het mooie weer en de nieuwe collecties ! Zo was O’chill en B’chill echt een Cadeautje! Voor de boys een stoere “wilde”collectie en voor de meiden een echt vrolijk “Girly”thema!

Sil is vooral Chill…ipv “the wild one”in zijn vakantie….even niets moeten! Lekker thuis niets moeten en veel wat kan en mag! Dus met het zonnetje achter de ramen denkt hij al snel dat hij zijn short aan kan , met een Tshirt …dekentje voor de kille momentjes in de aanslag! En niet te vergeten zijn Mobiel!

Ons kleine stoere meisje eigenwijsje met haar heerlijke Chillpak in de hipste kleurtjes! Wat een feestje en een enorme vrolijkheid! Wij houden er van! De sweater valt wel wat klein, dus houd daar rekening mee indien je deze toffe set voor jouw dochter zou willen shoppen! Lizze is 132cm en draagt 134/140 maar dus echt passend momenteel…deze set kan al heel snel door naar onze vriendinnetjes!

Fijne zondag allemaal!….en mocht je het leuk vinden ons te volgen vind je ons hier !

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply