GIRL

POP-ART Fashion by Replay & Sons

23 april 2016

DARE TO BE FUNKY?

Wat een leuk stijltje is dit toch. Pop-art is leuk en vrolijk, zeker deze cropped sweater.

Replay & Sons is bij mij vroeger altijd heel erg populair geweest. Voor mezelf, maar ook voor mijn twee oudste kinderen kocht ik graag kleding van Replay. Niet goedkoop, maar de spijkerbroekjes zaten altijd erg goed en de kleding was nooit doorsnee. Eerlijk gezegd ben ik Replay & Sons een beetje “kwijt” geraakt. Het zit  niet meer zo in mijn systeem, er zijn ook nog maar weinig shops die dit merk verkopen.  Jammer, want eigenlijk verdienen ze best meer credits als ik deze items uit de zomercollectie zie. De sweater vind ik echt een topper. Bij Eva zou ik hier een knalgele of knalroze tanktop onder dragen want op zich blijf ik een blote buik niet altijd even nodig vinden. Maar…. ik vind het wel leuk en los het dus op met een tanktop, want we hebben echt wel wat cropped tops in de kast liggen.

De trui is ook echt cool met een denim short of rokje met sneakers, zoals bijvoorbeeld deze gekleurde canvas sneakers in de header, die ik dan wel weer vind meevallen qua prijs.

Hoe vind jij de Pop-Art stijl?

Deze items van Replay & Sons shop je hier.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply