MUSTHAVE

Sweatpants

5 maart 2017
MUSTHAVE

Met drie jongens in huis van groot naar klein, die actief en ondernemend zijn, zijn de sweatpants hun grootste draagbare favoriet. De absolute musthave in zomer en winter bij ze. De swaetpant zit comfortabel, is zacht, soepel, staat hip en is ook nog eens heel erg chill tijdens het gamen op de bank. Ze zijn er in allerlei kleuren, modellen en stoffen. Zowel voor op school als in het weekend zijn ze geschikt. Ik koop ze meestal voor alle drie de jongens bij deze keten omdat naast de prijs de kwaliteit met ravottende jongens ook een musthave is;)

SHOPPEN: Sweatpants


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply