HOT or NOT

HOT OR NOT: De witte legging

17 juni 2016
HOT OR NOT (1)

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: witte legging

De witte legging, een veelbesproken kleding stuk. Jong, oud, dik, dun, lang en klein, het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Je houdt ervan of je houdt er absoluut niet van. De meesten combineren deze onder een tuniek, jurkje of rokje. Een enkeling loopt er zo mee… In de kerkelijke dorpen waar iedereen in een rok/jurk moet lopen is het zeker favoriet, een Hot dus. Het meisje op de foto staat model voor een trendy keten. Het staat haar prima in deze combi. Ook daar is het dus een “Hot”. Wat vind ik?! Ik weet het niet, ik heb alleen jongens, een lastige… Twijfelgevalletje zou ik zeggen. Voor mijzelf?! Daar kan ik kort over zijn: een dikke NOT:) Jullie?!


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply