HOT or NOT

HOT OR NOT: BOXER BRAIDS

20 mei 2016
2

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Boxer Braids

Ik denk dat ik hier heel kort over kan zijn, want Boxer Braids zijn op dit moment super Hot! Zelfs ik heb ze al een keertje gehad in mijn haar, op jawel, hoe kan het ook anders: op een heuse Bierfest. Ik was dan ook niet de enige die avond;). Ik moet zeggen dat ik het zelfs buiten zo’n feest voor mijzelf toch ook erg leuk vind. Naar het strand of voor een leuk festivalletje. Als ik dochters had gehad, hadden zij ook een keer boxer braids in hun haar gehad, maar helaas ben ik daar niet zo heel erg handig in ( ik heb ook geen dochters ) Jullie?! Ik verwacht dan ook foto’s van jullie prachtige kids met de mooiste boxer braids:)

Voor degene die net als ik, het nog niet onder de knie hebben, of er gewoon niet handig in zijn, heb ik alvast een filmpje toegevoegd:)

https://www.youtube.com/watch?v=R5pDBGBChhY


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply