HOT or NOT

HOT or NOT: Badslippers

15 april 2016
Kniekousen

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Badslippers

Eerlijk?! Een NOT of toch erg een HOT!! Oké, op de foto staat het erg leuk. Is het een plaatje van een meisje, en toevallig is het merk van de slippers erg tof, maar serieus… ?! Sturen jullie je meisjes zo naar school? Het lijkt nu net alsof ze in de haast haar schoenen vergeten is aan te trekken, want als dit zelfde meisje op het schoolplein zou staan, weet ik zeker dat ik andere moeders bedenkelijk zie kijken naar haar. Kniekousen in badslippers. Tja.. Überhaupt kniekousen, maar ik weet dat dit van een bepaald merk onder de meisjes een echte hot is:) Toch doet dit mij denken aan jongens op het voetbalveld na de wedstrijd, of op de camping in Zeeland. Daar staan ze in alle kleuren en modellen voor de caravan… Badslipper zijn HOT! Of toch NOT. Ik weet het even niet. Ik denk niet dat ik mijn jongens in een skinny jeans met zwarte badslippers naar school stuur. Maar wat is jullie mening? Zijn jullie het met mij eens of sla ik wartaal uit en mis ik een hype?! Tell me, want ik heb alleen jongens:)


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply