HOT or NOT

HOT OR NOT: Swimsuit kids

22 juli 2016

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Swimsuit kids

In de zomer zie je massaal op het strand in Spanje, kids bedekt van top tot teen in een swimsuit. Ik vraag mij dan toch echt af wat ze op het strand doen in het hoogseizoen…? Alle andere kids lopen gewoon in een zwembroek of bikini en zijn goed ingesmeerd, maar het zijn juist de Engelse kids die dit dragen. Factor 50 lijkt mij lekkerder dan zo’n nat, klef onder het zand zittend pakje. Bleeh. Ik begrijp best dat kids die rossig zijn van haarkleur en weinig pigment hebben een swimsuit een uitkomst is, of kids met een zonneallergie…, maar echt alle Engelse kids van klein naar groot dragen ze op het strand. De brandende zon is eenmaal best gevaarlijk, maar als je goed smeert de hele dag verbranden ze niet, tenminste mijn jongens in niet. Ik kan ze echt niet mooi vinden, maar begrijp dat het een uitkomst is voor anderen. Wat vinden jullie? Een swimsuit of factor 50…

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply