Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN TIPS TREND

Stevige stappers voor stoere jongens!

13 november 2019

Tijdens de koudere maanden vind ik het altijd fijn wanneer we voor Sil de sneakers af en toe kunnen afwisselen met een stevige winterboot.

Sil kiest eigenlijk tegenwoordig het liefst zelf dus gingen we samen op pad voor een leuk matchend paar bij zijn wintergarderobe. We houden allebei enorm van groen dit seizoen dus ons oog viel direct op dit gave exemplaar van Braqeez. Wanneer jullie mijn eerdere blogs gelezen hebben zullen jullie weten dat ik altijd fan ben van wat kleur ook tijdens de donkere dagen. Dus de neon ster maakt het voor ons natuurlijk helemaal af.

Deze nette leren schoen met toch ook zeker wel een sportieve twist combineren wij met zowel een gave skinny jeans als met een van de vele jogg-pants die Sil in zijn kast heeft liggen. Zo’n enkellaarsje is trouwens ook reuze handig om een groeispurt mee op te vangen, zo kunnen de iets te kort geworden broeken toch nog wat langer door gedragen worden. Fijn is de rits aan de binnenzijde zodat de veters niet steeds opnieuw gestrikt hoeven te worden.

Wat ik persoonlijk ook echt top vind aan deze boots is dat er verschillende materialen gecombineerd zijn voor de schoen. De basis is van leer maar het wordt gecombineerd met met suede, dit geeft een leuke speelse twist.

thumbnail_IMG_20191029_091637

thumbnail_IMG_20191005_100212

thumbnail_IMG_20191029_091306

thumbnail_IMG_20191005_110840

thumbnail_IMG_20191020_102505

thumbnail_IMG_20191005_100123

Ben jij nu helemaal enthousiast geworden van deze gave schoenen, je shopt ze hier ! Ze zijn er ook nog in de kleurencombi dark-navy met feloranje! Wij hebben de schoenen op de foto gecombineerd met een skinnyjeans van Name-it, de matchende longsleeve is van Tygo&Vito.

Maatadvies: Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft Braqeez een handige maatwijzer ontwikkeld. Klik hier om direct naar het maatadvies te gaan.

Passen: Liever even passen in een stenen winkel, klik dan hier voor de verkooppunten.

Meer schoenentips: Toch nog even verder zoeken naar inspiratie? Klik dan hier voor meer tips!

 

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply