Barbara LOVETHELOOK REVIEWS

Daantje Dapper meets Queen of the Jungle

11 april 2018
Daantje Dapper

Daantje Dapper heet deze sneaker en deze schoen heeft de absolute musthave sneakerkleur van dit moment, namelijk poederroze met een vleugje glim! Heb jij ook al poederroze sneakers in huis? Nova en ik zijn lekker gaan mixen met wel drie merken en dit hebben we afgestyled met deze hele toffe Bunnies JR.

Het shirt van Vingino met de niet meer weg te denken, luipaard print valt natuurlijk op door zijn Jungle Queen slogan. Ook het stofje is bijzonder, want de print lijkt binnenste buiten, maar het hoort toch echt zo. Ik moest zelf ook even twee keer kijken, maar juist hierdoor is dit zo ontzettend gaaf. Doordat de mouwinzet wijder is, zie je soms de felle luipaardprint er doorheen brullen. Hoe gaaf is dat!

Het rokje is van één van m’n lievelingsmerken Looxs Revolution. Dit grijze plooirokje in een coole glitterstof is opvallend en toch heel draagbaar. Doordat de tailleband zo lekker sporty is, matcht het met heel veel stijltjes.

De kousen van het urban merk iglo+indi steelt ieders hart door de leuke oogjes en de glitterboord aan de bovenkant.

De sneakers uit de nieuwe collectie baby- en kinderschoenen maken het plaatje compleet. De schoen is gemaakt van echt leer en is heel handig met een rits aan de zijkant uit en aan te doen! Heel fijn voor kleine Nova die net in staat is een knoop te maken, die er vervolgens nooit meer uit wil;)

Dit gave stappertje heeft nog een hele toffe twist wat we zeker niet moeten vergeten,  namelijk de zool. We zien twee knalroze dappere voetzolen! Wauw, dit kan toch niet anders dan heerlijk lopen!

Shoppen

Officiële Bunnies JR webshop

Sokken iglo+indishirt rokje

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s en ook krijg je een kijkje in mijn leven.
  • Meer blogs lees je hier terug

Daantje Dapper

Daantje Dapper

Daantje Dapper

Daantje Dapper

Daantje Dapper

Daantje Dapper

Daantje Dapper

Daantje Dapper

sponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply