GIRL REVIEWS

Falling in love with Kiestone

14 oktober 2018
Kiestone winter 2018

MY FAVORITE COLOR IS OCTOBER

Wat is de natuur mooi op het moment, al die prachtige kleuren buiten: bruin, geel, rood, groen, soms lijken de blaadjes zelfs wel goud. Linde en ik kunnen er heerlijk van genieten en hebben tijdens een mooie ochtend buiten wat blaadjes verzameld om een heerlijke herfstset van Kiestone op de foto te zetten. Ook buiten maakten we nog een mooie foto voor de #leafheartyourkid fotochallenge op Instagram. Benieuwd naar deze challenge of wil je meedoen? Kijk dan even hier.

Kiestone

Tijdens het bekijken van de Kiestone collectie viel ons oog gelijk op dit bordeaux rode vest. Ik ging voor de mooie herfstige kleur en Linde houdt van de grappige structuur en zachte stof. Op deze foto’s combineren we het vest met de “oh, yeah, really” top van Kiestone en een mooi aansluitend gedrapeerd rokje. Maar hij combineert ook heerlijk met andere items en merken uit Lindes kast. Kiestone maakt gebruikt van prachtige kwaliteitsstoffen en heeft een geweldige pasvorm. Elk item wordt afgewerkt met een bedel, op de close up foto zie je die van het vest.

Baret

Baretjes zijn deze winter niet weg te denken uit het modebeeld. Om Lindes Kiestone outfit wat kleur te geven zocht ik een okergele en een vriendin was zo lief om deze voor Linde te haken. Deze baret kun je dus zelf maken (of je kijkt je oma, moeder, buurvrouw lief aan), je vindt het gratis patroon hier.

Tot slot de maillot

Linde begon al te protesteren toen ze zag dat de maillot glitters had. Haar ervaring is dat ze dan kriebelen. Gelukkig wilde ze deze maillot van Collégien toch proberen en kwam ze tot de conclusie dat ze nergens last van had. Hij draagt lekker zacht en dan vindt ze die glitters toch wel erg mooi, mijn kleine ekster.

Shoppen: vesttoprokmaillotsneakers

Kiestone winter 2018Kiestone winter 2018bb IMG_4421B IMG_4408B IMG_4413-01bb IMG_4512b IMG_4388-01b IMG_4396-01

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply