GIRL Jolanda REVIEWS

REVIEW! WAAAW

12 april 2017

WAAAW, die panterprint…

Alweer een paar weken geleden lanceerde Waaaw haar schitterende voorjaar- en zomercollectie 2017. Shopaholiek mocht toen 2 outfits laten zien in een sneak review: 1 set uit de lijn Prachtig Panter en 1 set uit de serie Avontuurlijk Afrika! Dat blog lees je hier nog even terug. Door de enkele mooie voorjaarsdagen die we al hebben gehad, konden we deze nieuwe outfits met korte mouw al dragen. Heerlijk! Dat proeft naar meer!

Graag willen we jullie in dit blog nog een geweldige set uit de Waaaw collectie laten zien. Afgelopen winter waren we al fan van het nieuwe model jurk met klokkend rokje. Want dochter Bente kon daar lekker mee zwieren en zwaaien. Dit model jurkje is deze zomer verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in kobalt blauw en in een panterprint, beide voorzien van een korte mouw. Aangezien we al een mooi blauw basis jurkje van Waaaw in de kast hebben, kiezen we nu voor de hippe panterprint! Een echte eye-catcher… een keer helemaal wat anders! Ik was heel benieuwd hoe het ons meisje zou staan..  en dat bleek verrassend leuk! Het jurkje heeft een blauwe opdruk met de tekst ‘always love yourself’. De mouwtjes hebben een biesje in groen en wit. Hierdoor combineert een witte bloem-applicatie erg leuk. Maar je kunt ook kiezen voor groen, blauw of een totaal andere kleur als bijvoorbeeld roze. Op de achterzijde van de jurk staat een speels verticaal Waaaw motief in wit. Voor de minder warme dagen, kiezen we voor een blauwe, sportieve legging met witte striping op het been. Wat een mooie combinatie! Om de set helemaal af te maken, is er nog een haarband beschikbaar in panterprint. Ik ben benieuwd hoe jij de jurk gaat combineren!

Facts

  • Bente is 123 cm lang (normaal postuur) en draagt de jurk en legging in maat 122/128.
  • Zowel de jurk als de legging zijn van de bekende Waaaw kwaliteit, sterk, goed wasbaar en blijft mooi.
  • De jurk met klok-rok is verkrijgbaar in kobalt blauw en in panterpint.

Fashion ideetjes:

  • Bente draagt nu een canvas gymp maar ook met een sandaal of slippertje zal de outfit erg leuk staan.
  • Hou je van meer kleur in je outfit, kies dan voor een applicatie en legging in bijvoorbeeld groen, roze of rood.
  • Een hele jurk in panterprint teveel? Kies dan voor de blauwe klok-jurk met panterprint legging!
  • Draag op de blauwe klok-jurk een mooie riem. Die vind je hier.

Shoppen:

  • Je shopt de panterprint jurk hier. Liever de blauwe klok-jurk, die shop je hier.
  • Kies een kleurrijke legging voor de minder warme dagen. Je ziet alle kleuren hier.
  • En maak je outfit af met natuurlijk nog een gave applicatie. Die shop je hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw panter jurk

 

Waaaw panter jurk

 

Waaaw panter jurk

 

Waaaw panter jurk

 

 

Waaaw panter jurk

 

Waaaw panter jurk

 

Waaaw panter jurk

 

Waaaw panter jurk

 

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply