GIRL Jolanda

1 JANUARI: START SALE WAAAW!

31 december 2017
0 header sale

Shop Waaaw nu met 30% korting!

Al jaren ben ik mega-fan van Waaaw! Elk seizoen hebben we 2 à 3 items in de kast. Waarom? Het is zo ontzettend draagbaar. Een perfecte pasvorm, mooie kleuren, ijzersterke & kwalitatief hoogwaardige stoffen en door de applicatie altijd feestelijk, hip en vrolijk. Bovendien kan ik er zo heerlijk mee combineren. Als ik een nieuw Waaaw jurkje thuis heb, dan duik ik direct de kast in en ga ik leuke combinaties maken met kniekousen, leggings & maillots. Aangezien ik door de jaren heen een behoorlijke collectie applicaties heb verzameld, kan ik de outfit altijd afstylen met de juiste kleur bloem of strik door de handige drukknopjes. De slogan van Waaaw is niet voor niets: Kies, Creëer & Combineer!

Wellicht heb je deze winter al wat gekocht van de prachtige wintercollectie: de ‘army dress’, een heerlijke sweater of het fake leather rokje….Maar misschien komt daar nog wat bij want vandaag is de sale gestart van het hippe Waaaw! De sale start met 30% korting op de gehele wintercollectie exclusief basics en accessoires. Dat mag je als Waaaw fan niet missen natuurlijk!

Ga nu snel naar de website en kijk of er voor jou nog iets leuks tussen zit! Veel items zijn ook lekker door te dragen in het voorjaar, dus sla nu je slag…

We zijn heel benieuwd welk item nog op jouw wishlist staat. Plaats het gerust in de reactie onder het blog, dat vinden we leuk!

Voor een blik op het hele assortiment, klik je hier.

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply