GIRL Mandy REVIEWS

Twins & Trackstyle sneakers

23 maart 2017

De tofste sneakers van Twins & Trackstyle!

Steeds meer zomerjurkjes, luchtige bloesjes en shortjes vullen de kledingkast van mijn dochter. Haar zomergarderobe heb ik nog niet compleet, maar we zijn al een aardig eindje op weg. Er is zoveel moois, dus er is altijd ruimte voor meer zullen we maar zeggen. Zomerschoenen hadden we nog niet aangeschaft. Nu de lente eindelijk is begonnen zijn we helemaal blij dat we deze toffe sneakers van Twins & Trackstyle mogen reviewen.

Een witte sneaker is toch onmisbaar? Het past overal bij, wat je ook draagt. Senna liet me al meteen weten hoe fijn de sneakers zitten. Het vinden van de juiste schoenen is lastig voor haar, ze heeft namelijk lange smalle voeten. Als we de maat kopen die ze nodig heeft, zijn de schoenen meestal te breed. Hierdoor schiet ze er makkelijk uit en het loopt gewoonweg niet fijn. Deze sneakers lijken voor haar te zijn gemaakt! Bij Twins & Trackstyle weten ze dat een kindervoet goede schoenen nodig heeft. Ze maken hun schoenen daarom niet alleen in lengte- maar ook in verschillende breedtematen. Hierdoor kan ieder kind de juiste schoenen vinden met een perfecte pasvorm.

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. De schoenen van dit merk zijn niet alleen goed voor een kindervoetje, maar ook nog eens verkrijgbaar in allerlei gave modellen en uitvoeringen. Deze witte sneakers vinden wij zo mooi door de subtiele gouden accenten op de hiel en aan de voorkant. Het geeft de sneaker net dat beetje extra.

Vandaag hebben we ervoor gekozen om de sneakers te combineren met dit gestreepte jurkje van Nik & Nik. De jurk is aansluitend, voorzien van brede horizontale strepen in verschillende kleuren en valt tot net boven de knie. Onderaan het jurkje vind je het ‘Mrs’ label, wat zo herkenbaar is voor Nik & Nik.

Informatie:

  • De witte Twins & Trackstyle sneakers zijn verkrijgbaar in maat 28 t/m 41.
  • Dit is de toffe sneaker die Senna draagt!
  • Twins en Trackstyle verkooppunten vind je via de storelocator. Er zit altijd een winkel bij je in de buurt.
  • Dit geweldige merk vind je ook op Facebook en Instagram.
  • De jurk van Nik & Nik shop je hier.

Wil je meer blogs van Mandy lezen, klik dan hier.

Twins & TrackstyleTwins & TrackstyleTwins & TrackstyleTwins & TrackstyleTwins & TrackstyleTwins & Trackstyle

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply # GIVE-AWAY # In de blog van afgelopen vrijdag | Shopaholiek 26 maart 2017 at 17:36

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply