GIRL OOTD

Pic your favorite

9 januari 2017

DE FAVORIETEN UIT LINDES KAST

De nieuwe collecties druppelen binnen en de eerste reviews staan alweer op onze website. Toch vind ik het nog leuk om even terug te blikken op het afgelopen seizoen. Het zijn immers de kleertjes waar Linde zeker nog twee maanden in rond zal lopen. Daarna wordt het zomer toch, gelijk 18 graden?! Ik hoop het in ieder geval.

1. TOPitm

Eén van de leukste setjes in Lindes kast vind ik dit setje van TOPitm. Ik hou van navy en het winterse boho tintje dat deze collectie heeft. Ik heb het besteld in de trein, op een hele warme dag, ik was op de terugreis van een meeting met onze andere bloggers. Wachten tot ik thuis was, was uiteraard geen optie. De laarsjes die Linde erbij draagt zijn Dr. Martens, echt de hit op schoenengebied van deze winter. Ik schreef er een blog over, die je kunt nalezen door op de foto te klikken. Lindes kapsel heb ik gemaakt met behulp van dit blog van onze blogger Denise.

Dr. Martens

2. Br@nd

Lindes persoonlijke favoriet van dit seizoen, echt met stip op nummer één, is deze roze jurk van Br@nd. Gelukkig vind ik hem zelf ook heel leuk, maar ik heb hem af toe wel iets langer in de wasmand laten zitten. Deze outfit is nooit voorbij gekomen op de website, maar wel op mijn Instagram feed, je volgt mij hierBr@nd

3. Favoriet onder onze volgers

Als het aantal kliks op een blog bepaalt wat de favo outfit uit Lindes kast is, dan is het deze skinny dress van America Today. Linde en ik waren zelf ook helemaal weg van deze outfit, zeker in combinatie met de bordeaux items. Helaas is de jurk wel een opkruipertje, waardoor hij vaak in de kast blijft hangen. De blog over deze jurk kun je ook nalezen door op de foto te klikken.img_3420

4. Sportvest

De sportvestjes van Br@nd vlogen bij het uitkomen van de collectie de winkels uit. Linde en ik gingen voor de groene variant en deze combineert echt superleuk. Met Br@nd zoals op de foto hieronder, maar ook met Scotch r’Belle zoals je in de header kunt zien. Linde en ik gaan iets heel bijzonders doen met Br@nd binnenkort en natuurlijk houden we je op de hoogte. Deze outfits waren ook Insta outfits.Br@nd

5. Soft Gallery

Via één van onze spotlightshops, No Chaos en Co, kwam ik in aanraking met Soft Gallery. Wat een mooi merk, ik ga deze collectie heel goed in de gaten houden dit voorjaar. De leerlook legging was overigens Lindes minst favo item uit de kast. Helaas voor mij, want hij stond echt bij zoveel jurkjes superleuk. De panterprint Maruti’s vonden we beide wel te gek, maar die zijn nu te klein, wie biedt ;). Ook voor de blog over dit jurkje kun je klikken op de foto, you know how it works. Laat je in een reactie weten welke look jij het leukste vindt?Soft Gallery

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply