GIRL Jolanda REVIEWS

Deze maxi’s zijn echt te Waaaw!

31 mei 2017
0 header def

Heb jij al een maxi in de kast?

Waar een paar seizoenen geleden nog een aarzeling was over het bewegen en spelen in een maxi-jurk, zo gewoon is het nu om een maxi-jurk te dragen. Sterker nog, een maxi-jurk mag niet ontbreken in de kast! Waarom niet? Een maxi is hip, elegant, stoer en een keer helemaal wat anders dan een gewoon rokje of jurkje! Hier hangen er al meerdere exemplaren in de kast want dochterlief vindt ze erg comfortabel. Met een slippertje naar het strand of met een sneaker eronder naar school..  een maxi is altijd goed!

Heb je de maxi-jurken van het hippe Waaaw al gezien? Er zijn maar liefst 4 verschillende dessins: 1. Een stoere panterprint met een tekst bedrukt in geel. 2. Een kleurrijke Afrika print (etnic). 3. Een maxi-jurk in een hemelse kobaltblauwe tint. 4. En tot slot een knallende fuchsia jurk! Maar deze jurken hebben ook wat gemeen: ze hebben allen dezelfde, comfortabele pasvorm. Door de splitten kan je dochter er gemakkelijk in dansen, rennen en springen. Je kunt de taille extra accentueren door het koortje. En…, de schouderbandjes zijn van een mooi, elastisch materiaal. Een prachtig detail!

Voor deze review heb ik dochter Bente laten kiezen uit de 4 exemplaren. Ze koos direct voor de Afrika print! Het verbaast me niets want we houden beide van kleur. Alle kleuren van de regenboog zijn er in verwerkt. Met elke andere keuze was ik ook tevreden geweest, want het zijn stuk voor stuk toppers! De jurk wordt standaard geleverd met 2 drukkers. Als fan van het eerste uur, hebben wij inmiddels een grote verzameling Waaaw-applicaties in de kast; van subtiel gehaakt bloemetje tot grote, kleurrijke rozen. Een grote bloem maakt elk jurkje direct feestelijk! We krijgen dan ook vaak complimentjes wanneer ze een Waaaw-jurk met bloem draagt.

Maatinfo: Bente is 124 cm lang en draagt maat 122/128 van deze maxi-jurk. En zoals je ziet, hij zit als gegoten!

Shoppen:

  • Verliefd op de panterprint, die shop je hier.
  • De kleurrijke grafische print (etnic) shoppen, klik dan hier.
  • De kobaltblauwe maxi shop je hier.
  • Toch liever de fuchsia roze maxi, klik dan hier.

Voor meer info over het hele Waaaw assortiment, klik je hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Waaaw maxi

Hier zie je nog even de andere 3 toppers van Waaaw!

*sponsored post

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply