GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

WAAAW – Collectie Spring / Summer 2017

10 maart 2017

WAAAW, wat gaaf weer!

Wat een topweek in kidsfashionland…  Dinsdag konden we al genieten van de nieuwe collectie van Br@nd en vandaag is het de beurt aan het hippe Waaaw! Een merk waar we allemaal op hebben gewacht. Woensdag zagen jullie al een te gekke SNEAK (lees hier het blog nog even terug) maar vandaag om 9.00 uur gaat de spring/summer collectie 2017 echt ‘live’ in de stenen winkels en online!

Waaaw heeft een mooie plek veroverd tussen de grote bekende merken. Het begon enkele jaren geleden met een basic jurkje met een simpele maar perfecte pasvorm. Vooral de combinatie van de mooie stoffen, goede kwaliteit en een nette prijs maakte de Waaaw jurkjes tot een groot succes. Een uniek detail vormen de drukkers. Hierdoor kun je je item afstylen in elke gewenste kleur en stijl Je kiest voor een subtiel gehaakt roosje of voor een grote kleurrijke bloem. Voor mij is de applicatie een echte eye-catcher en mag dan ook gezien worden. Door de jaren heen heb ik flink wat applicaties  verzameld waardoor ik elk item een leuke ‘finishing touch’ kan geven.  Maar nu over naar de nieuwe collectie….

Prachtig Panter

Naast kleurrijke basics zien we deze zomer grofweg twee thema’s in de nieuwe Waaaw zomercollectie: ‘Prachtig Panter’ en ‘Avontuurlijk Afrika’. De panterprint zien we terug in jurkjes, shirts, maxi dresses en leggings. Deze print laat zich heel makkelijk combineren met zomerse kleuren als hemelsblauw, geel en rood. Hierdoor krijgt de outfit een eigentijdse, vrolijke en sportieve uitstraling. Vind je een panterprint leuk maar hoef je niet zozeer een volledige jurk in deze print, dan kun je ook kiezen voor een rokje of shirt met hele subtiele panteraccenten bij de zakjes of op de mouw. Het maakt de outfit net even anders.

Avontuurlijk Afrika

We zagen het al bij veel merken dit voorjaar…  de Afrikaanse/Mexicaanse invloeden op de prints! Zo ook bij Waaaw! Prachtig gekleurde prints sieren de shirts, leggings en jurkjes. De op Afrika gebaseerde prints bevatten alle kleuren van de regenboog dus het is met elke basic te combineren. De slogan van Waaaw is niet voor niets: Kies, Creëer & Combineer! Alle combinaties zijn mogelijk. Het zal nog best moeilijk worden om een keuze te maken uit al dat moois…

Basics

Natuurlijk zijn de vertrouwde basics ook gebleven! Jurkjes in diverse zomerse kleuren en voorzien van een korte mouw. Voor een extra leuk effect, combineer je deze met een all-over print legging. Een bijpassende applicatie op je jurk en je ziet er hip en vrolijk uit!

Vanaf 9.00 uur kun je Waaaw online shoppen. Ik ben heel benieuwd waar jij voor gaat vandaag! Laat het even zien onder het blog, dat vinden we leuk! Maar wees gewaarschuwd… eenmaal Waaaw in de kast en je bent verslaafd!

Je shopt Waaaw o.a. hier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw zomer 2017

 

Waaaw

Waaaw

 

*Sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply