Annemarie TIPS

Verwen jezelf met Bloomon

1 januari 2017
Bloomon

EEN CADEAU VOOR JEZELF

Zelf heb ik nu al een jaar een Bloomon abonnement en ik ben er echt heel enthousiast over. Voor wie Bloomon niet kent, dit is een abonnement waarbij je eens in de zoveel tijd een prachtige, super verse, bijzondere en moderne bos bloemen krijgt thuis bezorgd. Ik ken Bloomon al lang en het sprak mij altijd al aan. Ik was echter nog nooit overstag gegaan om ook echt een abonnement te nemen. Zo makkelijk als ik jurkjes voor Linde koop, zo lang kan ik twijfelen over andere dingen, herkenbaar? Maar goed, uiteindelijk toch een abonnement genomen en ik zou mijn bos Bloomon bloemen niet meer willen missen. Ik heb nu een abonnement waarbij ik elke vier weken een bos bloemen krijg en die zou ik nog best willen verhogen naar elke twee weken. Vaker hoeft niet, want de bos blijft echt twee weken mooi. Zeker als je de bloemen tussendoor een keer bijsnijdt, het water ververst en hier een drupje chloor in doet. Allemaal tips die Bloomon je geeft en voor het verversen van het water krijg je de eerste keer per sms zelfs een reminder. De foto’s in dit blog heb ik gemaakt van een aantal boeketten die ik kreeg.

Lees hier hoe het werkt!

Bloomon werkt echt super makkelijk, je hebt keuze uit drie formaten boeketten, small, medium of large. Ik heb medium en dat is voor onze tussenwoning al een heel formaat, perfect vind ik het. Ook wat bezorgen betreft is alles heel goed geregeld, je weet vrij nauwkeurig wanneer de bezorger komt. Ben je er niet dan kun je via je account aangeven bij welke buren het boeket bezorgd kan worden of waar deze neergezet mag worden. Wil je toch een grotere of kleinere bos, het abonnement stopzetten of pauzeren in verband met bijvoorbeeld een vakantie. Ga naar je account, pas het aan en het is gelijk geregeld, er is dus geen opzegtermijn.

Ik heb trouwens niet echt groene vingers en kreeg bloemen ook nooit perfect op de vaas. Met mijn Bloomon bos lukte het gelijk, ik denk dat het komt doordat ze vazen hebben die gewoon zijn gemaakt voor hun boeketten. Dat samen met de verzorgingstips zorgt ervoor dat ik elke keer een hele mooie bos heb staan. Als je via mijn link een abonnement neemt, krijg je de vaas er gratis bij. Zelf krijg ik dan mijn volgende bos cadeau en jij krijgt weer zo’n link om door te geven aan je vriendinnen. Het is echt elke keer enorm genieten als de bloemen komen, een verwenmoment voor jezelf. En daarna twee weken lang de prachtige bloemen bewonderen.

Neem een Bloomon abonnement en krijg een gratis vaas

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

BloomonBloomon Bloomon bloomonBloomon

 

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply