BUDGET Hanneke KIDS FASHION TIPS

Dit leuke BUDGET rokje is een echte musthave!

27 augustus 2018

Ook al wordt het wat kouder en houd ik meer van de zomer dan van de winter, ik kan mij enorm verheugen op al die mooie wintercollecties. Wat is er al een hoop leuks langsgekomen! Vanavond kom ik met een budget tip, perfect om te combineren met andere merken!

Dit plissé rokje kwam ik een tijdje geleden tegen bij de Hema. Ik was daar voor iets anders maar ik vond deze zo leuk dat ik het niet kon laten hangen. In mijn hoofd zag ik de perfecte combinatie met de bordeaux items uit andere collecties. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het vest uit de nieuwe collectie van Br@nd for Girls, dat ik jullie laatst al liet zien.

Op weg naar de kassa kwam ik ook nog deze leuke kousen tegen. Ze hebben exact dezelfde kleur als de band van het rokje dus helemaal perfect om het geheel af te maken.

Omdat er nog wat warme dagen aankomen hebben we de rok hier gecombineerd met een leuke singlet van de H&M. Deze hadden we al een tijdje maar bleek dezelfde navy kleur te hebben. Ook heel budget trouwens!

Het plissé rokje is gemaakt van een glanzende velours stof en heeft een elastische tailleband. Het rokje is er trouwens ook in lichtroze met bordeaux! Ook het oranje vestje is van Hema en deze kleur komt weer terug in de streep van de kousen.

INFO:

  • Het rokje is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 tot en met maat 134/140.
  • Aukje is 131 cm lang en draagt het rokje in maat 134/140. Ze heeft nog wel wat groeiruimte. Bij twijfel zou ik van de kleinste maat uitgaan. Het valt dus iets ruimer.
  • De kousen worden per 2 paar verkocht. Ze vallen goed op maat.

SHOPPEN:

Het rokje kost €13,- en shop je hier online of in de stenen winkel van Hema. De kousen worden niet online verkocht.

budgetbudgetbudgetbudgetbudgetbudgetbudget

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply