Barbara BUDGET MUSTHAVE

BIT BUDGET – BIG MUSTHAVE: TRENDY SILVER

23 februari 2017
Zilver-metallic musthaves River Island

MY COPYCAT SHOPPINGBAG

 

Wil je weten wat ik deze week heb gespot en ook in mijn winkelmandje heb gestopt? Lees dan snel verder, want dit zijn twee zilver metallic musthaves van River Island!

Zo was ik van de week eens aan het neuzen op de site van River Island. Shop jij daar wel eens? Ik eigenlijk niet, maar zo nieuwsgierig als ik ben, ging ik er toch even voor zitten en dit vond ik ontzettend van het scherm afspatten? De metallic items zie ik veelvuldig bij de bekende modelabels voorbij komen en deze twee zilveren musthaves zijn net iets leuker geprijsd! Ik weet bijna zeker dat je hiervan heel veel plezier gaat krijgen.

De legging eigenlijk als eerste, want dit is een toppertje. Je dochter draagt hem lekker onder een blouse of tuniekje. Sneakertje eronder en je dochter gaat hipperdepip naar school. Ook dat leuke jurkje wordt hier natuurlijk direct mee opgefleurd.

De broques schoenen zag ik al een aantal seizoenen voorbij komen en ook volwassenen lopen hier veelvuldig mee. Ik moest er in eerste instantie nog een beetje aan wennen. Ik heb zelf ook nog geen broques in de kast, maar deze zijn toch wel snoepjes. Ik trok de stoute schoenen aan en ik dacht: “ach, ik probeer ze eerst eens uit op Nova”. Lijkt me super op een broekpakje of jeans of op een supergirly klokkend rokje.

De broderie blouse, dat Nova bij deze foto’s aanheeft, is een ultieme match bij beide setjes. De schoenen hebben gaatjes, de blouse heeft dit ook en het explosieve zilver met de schattige broderie maakt het juist een trendy outfitje en niet oubollig!

Facts:

  • Mix & match er gewoon lekker op los voor een kekke effect en let op, want elk outfitje wordt een trendy-one!
  • De schoenen vallen een halve maat kleiner uit. Nova draagt hier dus een maat groter dan dat ze heeft.
  • Nova noemt ze ‘spiegeltjes schoenen’. Dat zijn ze ook!
  • De legging is in maat 104 en dit draagt Nova normaliter ook van leggings, dus het valt mooi op maat.
  • De stof is een wat dikker materiaal, zodat de legging niet gaat lubberen.

Shoppen:

Je shopt deze items bij River Island. De legging shop je hier en de derby’s shop je hier. Ben je ook verliefd op het bloesje geworden? Dan shop je dit hier. De cactuslegging is van B.Nosy en shop je bij BeHipster.

Veel plezier met deze zilveren musthaves en heb je misschien zelf al zilveren budget items in de kast? Laat het ons weten. Zo helpen we elkaar budget en trendy te shoppen;)

 

Barbara

Zilver metallic musthaves van River Island

Zilver metallic musthaves van River Island

Zilver-metallic musthaves River Island

Zilver metallic musthaves van River Island

Zilver metallic musthaves van River Island

Zilvervmetallic musthaves van River Island

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply