Anouk BUDGET GIRL KIDS FASHION

Nice price bikini voor sportieve girls!

24 mei 2018
nice price bikini

BON BINI IN JE BIKINI

Eigenlijk had Benthe al genoeg bikini’s en badpakken, maar toen we deze nice price bikini zagen tijdens een van onze moeder/dochter shoprondjes gingen we toch nog overstag! En wat bleek, het werd dé topper van onze afgelopen Caraïbische vakantie.

Deze bikini heeft het namelijk allemaal, een gave luipaardprint, roze kleurstelling, mooie pasvorm en hij is ongelooflijk easy to wear aangezien de bandjes van stevig elastiek zijn gemaakt. Geen geklooi dus meer met knopen en strikken die los schieten als je dochter van de glijbaan af stormt. De halter van het bovenstukje is overigens wel verstelbaar (handig!). Het hipster broekje sluit mooi rondom de billen en zoals gezegd blijft ook het bovenstukje netjes op zijn plaats. De sportieve details en blauwe accenten maken de bikini tot een echte eyecatcher. Benthe heeft hier heel wat uren in doorgebracht en de bikini heeft ruwe zwembandranden en veel zand en zout moeten doorstaan. Maar na het wassen is hij nog steeds als nieuw! Zo zie je maar, dat je ook voor minder geld, hartstikke leuke en kwalitatief goede items kunt scoren! Wij zijn happy met ‘onze’ bikini!

Facts:

  • Deze nice price bikini kost slechts €17,99!
  • Je koopt hem hier online,
  • maar wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar maten beschikbaar.
  • Gelukkig zijn er ook genoeg stenen winkels van deze keten die de bikini verkopen.
  • De bikini valt perfect op maat en is verkrijgbaar van maat 92 tot en met 158/164.

Heb jij ook een leuke budgettip en wil je die graag delen met de volgers van Shopaholiek? Laat het ons weten, zo inspireren we elkaar!

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete (vakantie)kiekjes en natuurlijk de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? 

Meer budgettips lezen?


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply