BOY GIRL REVIEWS

Matching outfits voor kinderen

8 april 2017
Matching outfits

BROER EN ZUS IN DEZELFDE STIJL

Matching outfits voor kinderen, hou jij ervan? Ik zie het best vaak om mij heen, op school bijvoorbeeld als de schoolfotograaf komt. Zelf vind ik het af en toe leuk, inderdaad als ze op de foto gaan. Maar ook als we een feestje hebben en daar dan alle vier op elkaar afgestemd heen gaan. Printjes en kleurtjes hoeven van mij dan niet precies hetzelfde te zijn, als de sfeer en kleurtonen maar bij elkaar passen. Vorig jaar zijn we met zijn vieren in matchting outfits op de foto gegaan, kijk hier maar eens.

Nu even terug naar de matching outfits in dit blog. Deze zijn van Indian Blue Jeans en de mintkleur van Lindes zachte suedine jurkje komt terug in de blaadjes print op Thijs zijn sweatshort. Het jurkje vond ik een beetje Hiawatha achtig en dit gevoel heb ik versterkt door het te combineren met een hoofdbandje met veertjes en boho sandaaltjes met kwastjes waarin de mintkleur terug komt. Het jurkje is mooi afgewerkt met een omgeslagen mouwtje, borstzakje en contrasterend borduurwerk op de rug.

Thijs draagt een sweatshort met een trendy blaadjespatroon. De broek is uiteraard heerlijk zacht en extra leuk door de opgerolde pijpen. Wij houden van print op print en combineren de short met een gestreept shirtje. Twee printjes en toch een rustige combi vind ik. Thijs had ook nog een nieuwe zomerjas nodig en deze vonden wij ook bij Indian Blue Jeans. De jas is donkerblauw en versierd met fel geel borduurwerk, ook de voering knalt je tegemoet. Thijs was zelf vooral heel blij met de binnenzak. Ben benieuwd wat ik daar allemaal weer in ga aantreffen.

Facts matching outfits

  • Linde draagt bij 127 centimeter het jurkje in maat 8 en deze zit perfect, zowel in de lengte als de breedte.
  • Thijs is 140 centimeter en draagt alle items in maat 10. Alle kleding valt dus mooi op maat.
  • Linde draagt de sandalen in haar eigen maat 31.
  • En ook Thijs draagt de Giga sneakers in zijn eigen maat 36.

Shoppen: jurkjeT-shirtshort jassandalensneakershaarbandje (via PB)

Annemarie

Matching outfitsMatching outfits Matching outfits Matching outfitsMatching outfitsMatching outfits Matching outfitsMatching outfits Matching outfits

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply