Angelique KIDS FASHION

Like Flo summer 2019 boys/girls

11 april 2019

Geel. De één houdt er van en de ander gruwelt ervan. Ik behoor tot de eerste categorie: ik ben gek op geel. Altijd al geweest. Het doet me denken aan de zon, warmte en ik word er gewoon blij van. Feit is wel dat geel niet bij iedereen even mooi staat. Niet iedereen kan de kleur geel hebben. Wij wel, dus onze kasten hangen vol met geel. Ook bij mezelf, en zelfs in ons interieur.

Flo heeft meerdere toppers in hun collectie. Benthe liet het jullie al zin in dit blog. Maar ook Eva heeft zelf een jurk uitgekozen en dit keer was ik het meer dan eens met haar keuze. De gele met wit gestreepte jurk ademt de zomer en is dan ook echt een musthave voor in je kast deze zomer.  Leuk voor speciale momenten maar zeker top voor een dagje strand. Je wordt instant vrolijk van deze jurk!

Kris is van het makkelijke. Het moet lekker zitten, that’s it. Vandaar dat ik hem maar een tikkie help want als het aan hem ligt draagt hij alleen voetbalkleding. Nou vind ik dat soms niet erg, maar ik hou er ook van als hij er een beetje leuk bij loopt. Dus ik zoek altijd voor een tussenoplossing met hem. Dit setje is dan ook op zijn lijf geschreven. Letterlijk en figuurlijk want hij is erg smal en het past hem goed!  Het gele broekje is van sweatstof en het t-shirt heeft een treffende tekst voor onze voetbalchamp: Champ!

Flo valt op maat tot wat kleiner. Bestel in dit geval dan ook liever je eigen maat tot een maat groter. Kris heeft van het shirt een maat groter dan normaal en die moet hij echt hebben!

Voor meer verkoopinformatie ga je naar de website van Flo. Check vooral ook de panteritems: die zijn ook echt top!

 

img_5415

img_5439

img_5765

img_5477

img_5596

img_5451

img_5570

 

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply