Angelique KIDS FASHION

Het bos in met Indian Blue Jeans

24 oktober 2019

We hebben het afgelopen week nog best getroffen met het weer. Niet te koud. Helaas wel regelmatig een fikse bui, maar van tijd tot tijd hebben we ook kunnen genieten van het zonnetje.

We zijn lekker in Zeeland geweest. Hond Bobbie mee, kinderen mee en hup naar buiten een frisse neus halen. Ons chalet grenst aan een prachtig natuurgebied  – ’t Zeepe – waar je, zeker in de herfst heerlijk kunt wandelen.

Kris krijg ik met geen mogelijkheid in “normale” kleren tijdens een vakantie of in het weekend. Dat zijn zijn momentjes om lekkere joggingpakken of zijn voetbaltenue’s aan te trekken. Al heel lang krijg ik de vraag of hij in zijn voetbalkleding of joggingpak naar school mag. Maar tot op heden heb ik dat altijd geweigerd. Tot ik op dit pak stuitte van Indian Blue Jeans. Ik vind het net een wat gekleder joggingpak waarin je prima naar school kunt en waar je ook heerlijk vakantie in kunt vieren. We hebben dit pak in de kleur Navy dan ook samen uitgekozen zodat ik zeker weet dat hij dit pak ook draagt.  We hebben trouwens ook een variant in een armytint gekozen, want zeker weten dat deze pakken constant de kast uitgetrokken worden. Onnodig om te zeggen natuurlijk dat dit lekker zit. Het is een wat meer skinny biker achter model wat heel mooi aansluit. Indian Blue Jeans valt niet echt heel ruim vind ik. Voor de broeken kun je prima de maat nemen die je normaal besteld. Voor de tops kan het geen kwaad dat als je twijfelt tussen twee maten, de grotere maat te kiezen. Kris draagt van de sweater uit de Tokyo lijn een maat groter dan hij normaal heeft en hij zit prima!

Wat vinden jullie? Is dit een “joggingpak” waar jullie je kids in naar school zouden sturen? Laat het me weten in de comments.

Voor meer info over de kleding van Kris ga je naar de website van Indian Blue Jeans.

Volg je Shopaholiek ook al op Instagram?

img_5680img_5709 img_5704 img_5727
img_5816img_5818

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helma 30 oktober 2019 at 20:23

    leuk!!
    Sinds kort dit soort broeken vóór de dochter van 9. Jogging kan niet. Deze hippe variant is prima!

  • Leave a Reply