Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

Sneakreview: a blue velvet dress

19 augustus 2018
velvet dress

SURPRISE!

Wauw! Dat is het woord dat direct in me op komt bij het zien van de nieuwe collectie van Chaos and Order. Het is zo ontzettend vernieuwend, anders en vooral geweldig! Zoals je hoort ben ik super enthousiast, de gebruikte stoffen, prachtige details, alles klopt gewoon. Vandaag laten we alvast een van onze favoriete jurkjes, een blauwe velvet dress, aan jullie zien.

Enter the circus

Omdat mijn kinderen ook maar gewoon kinderen zijn, vinden ze het heus niet altijd leuk om op de foto te gaan. Dat Benthe nu uit zichzelf vroeg of ik als-je-blieft foto’s van haar wilde maken in deze superzachte jurk, was dus extra gaaf. Het geeft wel aan hoe blij ze is met het jurkje, haar ‘circusjurkje’ noemt ze het en ik begrijp wel waarom.

De jurk is gemaakt van een zacht donkerblauw shiny velours/velvet en voelt zacht aan de buiten- én binnenkant. Heerlijk draagbaar voor je dochter dus. De mooie details vallen mij ook gelijk op, je ziet dat er erg veel aandacht besteed is aan het ontwerp. Prachtige gouden accenten vind je in het borduurwerk en het glinsterende taillekoord en de knoopjes op de boorden en in de hals gaan mee in de kleur van het jurkje. De coupnaadjes op de schouders geven een bollend effect. Echt, ik zou er uren over door kunnen gaan, het is gewoon 100% een geweldig jurkje. De bijpassende navy legging maakt de set helemaal af. In de collectie van Chaos and Order vind je naast nog meer zachte velours items ook een bijzonder dierenprintje terug. Dit laten we je binnenkort op Shopaholiek nog uitgebreid zien.

Facts

  • De nieuwe collectie van Chaos and Order is vanaf eind augustus te koop,
  • en richt zich vanaf dit seizoen alleen nog op meisjes.
  • Ken je ook het vernieuwde Miss Chaos al? Vrouwelijk en elegant!
  • Shoppen doe je vanaf eind augustus via hun eigen website of bij een van de verkooppunten.
  • De collectie valt goed op maat. Benthe van ca. 126 cm draagt de velvet dress in maat 122/128.
  • De maten lopen van 98/104 tm 146/152.

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en ook regelmatig de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

velvet dress

velvet dress

velvet dress

velvet dress

velvet dress

velvet dress

Zulke prachtige details!

velvet dress

velvet dress

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply