Angelique BLOGGEN

Wordt Anne onze nieuwe kidsfashionblogger?

20 juni 2017
Untitled design (17)

Forget the rules, if you like it wear it!

Jongenskleding vinden veel moeders vaak saai. Zeker als je kijkt wat er voor die meiden allemaal te koop is. Hoe vaak ik wel niet hoor dat het voor meisjes zo veel leuker kopen is. Rokjes, jurkjes en ook nog accessoires, meidenmama’s kunnen los! Het klopt wel dat ik minder koop voor mijn zoontjes. Na een aantal korte broeken ben ik er wel klaar mee, dat heb ik nou nooit met jurkjes en rokjes.

Voor een jongen komt het dus veelal neer op een broek en een trui/shirt en klaar ben je. JA dat klopt, MAAR wat als je daar nou eens spannende combinaties mee gaat maken? We gaan mixen! Dus print op print, dan wordt het geheel toch minder saai? Kijk maar eens wat Max aan heeft.

Deze korte broek in gave gras-groene kleur heeft een lichtblauw wybertjes patroon met daar in weer een bordeauxrood puntje. Veel kleurtjes. De broek heb ik gecombineerd met een t-shirt van WE- Fashion. Het streepjes t-shirt, waarbij de cactussenprint in de streepjes is verwerkt. Doordat precies de kleuren uit de korte broek hierin terug komen, is het een eenheid geworden. Sterker nog, het lijkt wel voor elkaar gemaakt! ’s Ochtends is het vaak nog wat frisser en dan dragen wij er een colbertje van de H&M bij. Deze heeft een fijn stofje waar veel stretch in zit voor draagcomfort. De schoentjes zijn bedoeld als gymschoentjes, maar ze staan zo leuk, dat ze de gymlessen niet gehaald hebben. (Terwijl ik dit schrijf bedenk ik, dat ik dus echt gymschoenen moet gaan kopen, maar dat terzijde.)

De broek is niet heel goedkoop, maar ik koop deze altijd wat ruim want dan doet hij er twee jaar mee. Ook denk ik dan, “ach bij een korte broek komen er geen gaten in de knieën”. Ja, ik weet het mijzelf goed te verkopen. Doordat ik de pijpen oprol, is hij niet te lang en geeft het de outfit een speels effect.

Facts:

Max is 5 jaar en 114 cm, hij heeft een gemiddeld postuur. De broek is een maat 6 en vergelijkbaar met een wat ruimere maat 116. Het is een bermuda model, en valt sowieso wat langer. Is je zoon smal? Neem dan een maatje kleiner. Het shirt is een maat 110/116 en valt perfect op maat. Het colbertje is maat 116 en valt wat wijder. Mijn tip, neem een maatje kleiner en rol de mouwen op. De schoenen in maat 29 vallen op maat maar wel smal.

Combitips voor de bermuda

  • Bij typisch Nederlands zomerweer draag je dit t-shirt  samen met een stoer spijkerjasje en leuke sneakers
  • Heel classy, maar erg mooi, dit linnen overhemd, mouwen oprollen, armband erbij en kekke sneakers. Zo maken we het net iets minder sjiek.
  • En als het tropisch weer is een blauw/wit gestreept hemdje van de Zeeman (2,29 ) en deze havaianas

Groeten, Anne Zondag

closeup (1)

IMG_6426IMG_6560

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply