Geen categorie

Stom! Top 10 van Anouk

9 juli 2016

Hebben jullie de LEUK! Top 10’s van alle Shopaholieks gelezen? In de meivakantie hadden alle bloggers een lijst gemaakt van de 10 dingen waar zij nou echt blij van worden.

In de zomervakantie draaien we de boel om: waar worden we nou niet blij van? Wat vinden wij STOM?

  1. Zwemles, blegh, echt een noodzakelijk kwaad wat mij betreft. Lekker elke week zweten in dat veel te hete zwembad, neuh, ik kan leukere dingen bedenken. Gelukkig gaat kind nummer 2 als een speer en heeft er nog lol in ook (is zij echt mijn kind?!)
  2. Naalden! Ik heb een naaldenfobie… ik weet dat het nergens op slaat en tussen m’n oren zit, maar toch is het zo. Ik lig er echt wakker van, word licht in mijn hoofd en ben zelfs meerdere keren flauw gevallen. Als ik bloed moet prikken, vraag ik tegenwoordig of ik mag liggen, anders lig ik vanzelf wel 😉
  3. Dat alle leuke programma’s een enorm lange zomerstop hebben. Lang leve Netflix!
  4. De was! Denk je alles klaar te hebben, kun je weer opnieuw beginnen. A neverending story…
  5. Dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon, dat is echt heel erg STOM! En dat vinden mijn man (die minstens zo erg is!) en mijn kinderen ook
  6. Dat ik vaak veel te laat ga slapen waardoor ik ’s ochtends hartstikke moe en niet zo vrolijk ben.
  7. Bellenblaas, ik weet het, ik ben een enorm ontaarde moeder, maar wat een vlekken geeft die troep… Je ziet het niet eens gelijk, nee je kleding komt vol blauwe vlekken uit de was. Bellenblazen doen wij hier dus alleen in badkleding. (of we maken bellenblaas van afwasmiddel)
  8. Dat ik totaal geen richtinggevoel heb. Zet mij samen met vriendin S. in een auto en we komen nooit op de plaats van bestemming, ook al hebben we de navigatie aan.
  9. Dat de pakketbezorger onze straat als aller- allerlaatst op de planning heeft staan en dus elke avond pas na het eten aanbelt. (en ik wil alles nu nu nu)
  10. Dat Bor*z stopt! Waar moet ik nu nog zulke gave vesten voor Thije vinden…? Gelukkig maar dat we nog het een en ander hebben kunnen hamsteren 😉

Benieuwd naar wat al onze andere bloggers nou “STOM” vinden? Dat lees je hier.

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply