GIRL KERST KIDS FASHION

Steel de show in dit sparkling kerstjurkje!

15 november 2018
kerstjurkje

HAVE A LOFFELY CHRISTMAS

Het is inmiddels half november en dat betekent dat de donkere dagen weer volop aangebroken zijn. Elke avond kijken we naar het Sinterklaasjournaal en komende zaterdag komt de beste man ook echt aan in de haven van ons stadje. De kinderen kunnen niet wachten! Naast Sinterklaas zijn we ook al lekker druk met de voorbereidingen voor dat andere geweldige feest in december, Kerstmis! Een feestelijke outfit mag daarbij natuurlijk niet ontbreken en voor Benthe zijn we al goed geslaagd voor een prachtig kerstjurkje. 

Het jammere van veel kerstoutfits vind ik dat je kind ze vaak maar één of twee keer draagt. Een keer naar het kerstdiner op school en dan nog op Eerste of Tweede Kerstdag en dat is het dan wel zo’n beetje. Eigenlijk hartstikke jammer van die mooie outfits. Bij het aanschaffen van een kerstjurkje probeer ik er dan ook altijd op te letten dat het jurkje naast feestelijk ook draagbaar is op andere dagen. Met dit jurkje van LoFff is dat geen probleem. De mooie zilveren zigzagprint is perfect voor een december-feestje, maar door de pasvorm en het draagcomfort kun je de jurk ook prima dragen op een gewone schooldag. Verruil de zilveren maillot en ballerina’s dan bijvoorbeeld voor een zwarte fake leather legging en bikerboots en je hebt gelijk een heel andere look. Het jurkje is mooi afgewerkt met veel oog voor detail. Kijk maar eens naar het zilveren biesje op de mouw en het schattige LoFff hartje.

MAAT- EN SHOPINFO

  • Het kerstjurkje valt op maat. Benthe zit tussen twee maten in en ik koos voor de kleinste van die twee maten omdat ik er wel van houd als een jurkje wat pittig valt.
  • Naast deze jurk heeft LoFff nog 5 andere kerstjurkjes in de speciale limited kerstcollectie, kijk maar eens onderaan dit blog.
  • Shoppen doe je op de website van LoFff.
  • Of via de verkooppunten.

Wil je Benthe, haar grote broer en zusje en hun Sint- en Kerstperikelen ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

kerstjurkje

Welk jurkje is jouw favoriet?

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply