GIRL Mandy TREND

De Hoody: Hot or Not?

6 september 2018
Hoody

 

Mijn dochter ging onlangs een middagje shoppen met een vriendinnetje en stuurde me een ‘pashokfoto’. En daarna volgden er nog een tiental foto’s vanuit verschillende hoeken en van de achterkant. “Mam, wat vind jij?” Ze droeg een grote, ruimvallende sweater met capuchon, een hoody. In een knalrode kleur. Het feit dat ik tien bijna identieke foto’s ontvang zegt mij al genoeg. Senna wilde die hoody.

Ik moet eerlijk zeggen; het is even wennen. Mijn meisje-meisje, met haar lange gelakte nagels, make up en tasjes. Normaal gesproken draagt ze vaak rokjes en jurkjes en nu draagt ze zo’n jongensachtige sweater. Maar zeker niet verkeerd om eens een andere look te proberen toch? Hij is in elk geval comfortabel en warm, wat ze ook wel nodig heeft als ze in de winter op de fiets naar school moet. De streetstyle sweater is van Tommy Jeans en heeft een capuchon, het Tommy logo aan de voorkant en een buidelzak.

Wat vind jij nou van een hoody, hot or not? Alleen leuk voor jongens of ook voor meiden? Laat je het weten in de reactie onder dit blog?

Info:

Senna is nu 1.61 m. en draagt de hoody in damesmaat xs. Je shopt hem o.a. hier.

HoodyHoodyHoody


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply