GIRL REVIEWS

Linde in Label74, Blue Rebel en Gattino

20 maart 2016

SPORTY LINDE IN ZOMERSE KLEURTJES

Eén van mijn favo merkjes is toch wel Label74. Ben je net als ik gek op kleur, printjes en een vleugje retro en je kent dit merk niet, dan vind je het misschien leuk om dit blog eens na te lezen. Label74 begon ooit met een collectie jurkjes aangevuld met leggings. Hun assortiment wordt steeds uitgebreider, vandaag laat Linde jullie het Deep Forest shirt zien met de Rasberry sweatpants. Zo’n zachte broek is enorm hot bij mijn kids, zelf leg ik zo’n sweatpants graag klaar op de dagen dat ze ook moeten sporten. Deze van Label74 is heel fancy door de mooie skinny pasvorm, de velours bies en de enkelcuffs. Ja cuffs, ik heb weer een nieuw woord geleerd en dat op mijn leeftijd. Cuffs is de naam voor de brede boord onderaan de pijpen van de broek. De kleur rasberry sprak mij ook erg aan. Het is mijn favoriete fruit en daarnaast komt er zo toch nog een beetje roze in de kast van mijn steeds groter wordende dochter. Wij houden beide toch een kleine zwak voor deze kleur.  Het Deep Forest shirt met de geweldige kleurrijke panterprint match perfect bij de pants. Het shirtje is gemaakt van polyester met spandex, badpakstof dus en laat dat nou eens heel snel droog zijn en niet gestreken hoeven te worden. Deze set gaat zeker mee in de vakantiekoffer.

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik wil al die geweldige zomersetjes ook aan nu, maar brrr het is nog wel fris in ons kikkerlandje. Ons meest gedragen item van vorig jaar was dan ook Lindes spijkerjasje van Blue Rebel. Door het gebruik van elastaan zitten de spijkerjasje van Blue Rebel heerlijk en ze passen werkelijk bij elke kleur en stijl. Het jasje lijkt mij ook super leuk bij alle mooie jurkjes van Label74, kun je die ook nu al gaan dragen. Helaas paste Linde het jasje niet meer, maar lucky us, van Blue Rebel mogen we het exemplaar uit de nieuwe collectie uittesten. Zelfde model, maar meer gebleekt en afgewerkt met gave verfspetters. Het is weer een echte topper en natuurlijk lekker zacht en draagbaar.

Tot slot hebben we deze sporty look afgemaakt met zilveren sneakers van Gattino. De schoentjes zijn van heerlijk zacht leer. Wat zal Linde deze set met veel plezier gaan dragen door al die comfortabele materialen.

Maatadvies:

Linde is nu 120 centimeter en gaat net naar schoenmaat 30 toe. Eigenlijk valt alle kleding keurig op maat. Van Label74 draagt ze maat 116/122, van Blue Rebel maat 122/128 en van Gattino maat 30.

Shoppen:

Shop Label74

Shop Blue Rebel

Website Gattino

sweatpants Label74 sweatpants label74 Deep forest shirt Label74Sweatpants Label74Spijkerjasje Blue RebelDeep Forest shirt Label 74Sweatpants Label74

 

                                                                                                                          *sponsored post

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply