Barbara GIRL NIEUWE COLLECTIE

Kidz-Art zomercollectie 2017, behind the scenes

27 oktober 2016

STYLING EVENT & PHOTOSHOOT

VAN KIDZ-ART SS17

Kleine Nova en ik mochten naar een supergaaf event van Kidz-Art. Zes modelletjes, die overigens fantastisch waren, en Nova mochten zelf een Kidz-Art setje van de zomercollectie 2017 uitkiezen en dan op de catwalk voor de camera hun setje showen!

Het eerste dametje kwam al uit de “pick-your-own-outfit- room” en had een prachtig felgekleurd roze maxidress in haar handen met een flashy zilveren jackje! Wat een goede keuze zeg! Alle kleine fashionista’s hadden trouwens prachtige combi’s gemaakt! Zo blijkt ook dat de items onderling perfect te combineren zijn.

Nova mocht ondertussen de catwalk (nog in haar eigen dress) even uittesten. Daarna was ook zij aan de beurt om de snoepjeskamer te betreden. Dat wordt lachen, dacht ik nog, want ik kies altijd haar kleding uit. Ze liep direct op een kekke jasje af. Deze moest absoluut aan! Het is van een look-a-like satijnen materiaal met geometrische driehoeken in wit, paars, rood, aqua, zwart en een beetje groen. Het klinkt als “too much”, maar het is écht prachtig. Een mooi aqua shirtje moest en zou eronder gedragen worden en nu wat mij betreft een leuk klokkend rokje eronder voor de girly touch!”, maar nee hoor, dat werd het niet.

Deze dame koos, weliswaar mooi roze met een soort van kleine verfspetters erop, korte broek. Geweldig dat dit het écht moest worden en het was absoluut hip! Ook de sandalen werden natuurlijk niet zilver, maar shiny roze! Whoehoe, een compleet zelf uitgezochte “Nova Kidz-Art-look” is een feit!

Bij een professionele visagiste kreeg Nova als een echt modelletje een beetje make-up op en al lopend op de catwalk was ze ietwat verlegen, maar een mannequin in spé. Kijk maar in het filmpje onderaan in de blog;) De andere modelletjes showden ook nog een outfit wat Kidz-Art voor ogen had en zo werd de dag mooi ingevuld met prachtige foto’s en vrolijke meiden!

Een sfeerimpressie kan ik je van deze dag laten zien, maar helaas nog niet de complete collectie. Dat moet natuurlijk nog een beetje een verrassing blijven. Wel kan ik zeggen dat de Indiase en Ibiza invloeden weer volop aanwezig zullen zijn. Het is absoluut kleurrijk met details, waarin het schitterende goud terugkomt. Kleurrijke knopen en gevlochten riempjes maken elk kledingstuk uniek.  Ook worden er veel verschillende stoffen gebruikt en is metallic van de partij. Het leuke is dat Kidz-Art zowel wat meer ingetogen, als ook ontzettend uitbundig gemixt worden.

Eerst gaan we gezellig de winter in en al de nieuw gekochte winteroutfitjes van Kidz-Art veel dragen. In januari krijg je bij Shopaholiek een echte Sneak te zien. Houd dus de website en Facebook goed in de gaten, want het is met recht smullen!

 

Verkoopinformatie:

Kidsfashion Koekoek

Koflo

Kidz-art SS17

collage-2

Kidz-Art SS17

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply