Marieke MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN TIPS

These boots are made for walking !

13 oktober 2019

In het najaar heb je toch echt wel een goed paar schoenen nodig waarmee de kids beschermd worden tegen de diverse weersinvloeden van ons kleine kikkerlandje.

Best een zoektocht want het liefst wil ik dan ook wel een paar wat goed matched met zoveel mogelijk items in de kledingkast. Voor Lizze was ik er al snel uit dat het een stoer laarsje mocht zijn welke we kunnen dragen onder de leuke jurkjes, jeans of bijvoorbeeld dit gave tuinpak op de foto. Mijn kleine “nel-pantervel” is dol op dierenprints. Ze was daardoor direct enthousiast over deze gave laarsjes van Braqeez. 

thumbnail_IMG_20191005_102345

thumbnail_IMG_20191005_110548

thumbnail_IMG_20191005_095736

Een basic zwart laarsje met als echte eyecatcher de “harige”dierenprint welke verrassend goed te combineren is met al het leuks in Lizze’s kast. Erg fijn is dat het laarsje van leer is en een handige rits aan de binnenzijde zodat Lizze ze zelf aan en uit kan trekken. Iets wat ook op school enorm gewaardeerd word, stel je voor dat de juf of meester elke dag rond de 30 paar veters zou moeten strikken. De rubberen zool zorgt voor goede grip tijdens de natte of gladde dagen.

thumbnail_IMG_20191009_155655

thumbnail_IMG_20191005_095853_1

Lizze is helemaal klaar voor het najaar met haar stevige stappers! De laarsjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en cognac en je shopt deze leuke laarsjes van Braqeez hier.

Zijn jullie ook al goed geslaagd voor jullie kids?

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply