Jolanda REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

REVIEW! Retour & Indian Blue Jeans

12 april 2017

In the mix: Retour & Indian Blue Jeans

via de Kleertjesfabriek

Vorige week liet Shopaholiek jullie al kennis maken met een leuke, relatief nieuwe, kinderkledingwebshop: www.dekleertjesfabriek.nl! In 2016 besloot Wendy, moeder van twee kinderen, haar droom werkelijkheid te maken en startte haar eigen online kinderkledingwinkel. Kinderkleding, fashion en trends zijn haar grote passie en hoe leuk is het om daar dan je werk van te maken. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op haar. Afijn… door erover te bloggen maakt ook al veel goed. Bij de Kleertjesfabriek.nl kun je terecht voor leuke, stoere, hippe en vrolijke kleding voor basisschoolkinderen.

Een webshop leren kennen, kan ik het beste doen door er een bestelling te plaatsen. We dragen het meeste jurken en rokjes. We missen deze zomer echter nog een goede broek in de kast. De webshop van de Kleertjesfabriek oogt heel overzichtelijk. Ik kies voor meisjes en dan voor broeken & jeans. Direct een duidelijk overzicht van het aanbod. Daar houden we van! De Retour jeans Maribelle model Skinny Fit leek me wel wat. Maar omdat we weinig broeken dragen, vond ik het kiezen van de maat erg lastig. Even een mailtje gestuurd naar de shop. Als snel kreeg ik antwoord van Wendy en ze adviseerde me maat 7 (= maat 122) te nemen. Wat fijn dat ze precies weet hoe de broeken in haar assortiment vallen qua maat en model. De witte Retour Jeans heeft een lichte stretch en oogt stoer maar ook girly door de leuke details. Als top kies ik voor een fel gekleurde dunne sweater van Indian Blue Jeans. Sprekende kleuren doen het altijd goed bij onze blonde dame. Om de set helemaal af te maken, neem ik er nog een leuk hoedje bij van Retour. Voor mij een echte musthave in de zomer en op vakantie! Niet enkel als bescherming tegen de zon, maar het is zo lekker ‘ibiza style’.

Ik heb mijn bestelling bij de Kleertjesfabriek voor 16.00 uur gedaan, dus de volgende dag al in de bus! Je ziet dat Wendy haar shop runt vanuit passie.. het pakketje was echt een cadeautje! Erg leuk ingepakt en een presentje erbij! Natuurlijk direct even gepast. De jeans zit als gegoten! We hebben nog iets lengte over maar dat vind ik juist mooi, een nonchalante omslag! Zeker in combinatie met een slipper. De sweater houdt Bente direct tegen haar wang als een knuffelbeest. Wat is deze sweater super zacht! Het is nu al haar ‘lievelings’. Het lijkt me heerlijk om na een dagje strand in de avond deze zachte sweater aan te schieten..

Bij het maken van de foto’s voor deze review zie ik direct hoe prettig de broek zit. Bente klimt, springt en rent en door de elasticiteit in de stof beweegt de broek lekker mee. Op de achterzijde van de broek zitten twee steekzakken. De sweater met als tekst op de voorzijde ‘shake it off’, heeft aan de achterzijde een rits. Deze hoeft niet open bij het aan- en uittrekken maar geeft een stoere uitstraling aan de sweater. We gaan deze zomer zeker veel plezier beleven aan deze gave outfit! En de Kleertjesfabriek…, die staat vanaf nu op onze shortlist.

Facts:

  • Bente is 123 cm lang (normaal postuur) en draagt de sweater in maat 8. Er is nog wat groeiruimte, het is ook pas april.
  • De broek is maat 7 en zit als gegoten! De pijpen slaan we een keer om voor een extra zomerse uitstraling.

Fashion ideetjes:

  • Voeg aan de outfit een perfect passend hoedje toe voor een echt vakantie gevoel. De Kleertjesfabriek heeft 2 leuke Retour hoedjes, genaamd Sand en Palm.
  • Wij dragen hier een metallic grijze Ipanema slipper. Kies een sneaker voor een sportieve look of een sandaaltje voor een boho look.

Shoppen:

  • De Retour Jeans Maribelle Skinny Fit, shop je hier.
  • Klik voor de Indian Blue Jeans sweater Sweet Pink hier.
  • Het hoedje Sand shop je hier.

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Klik hier om Jolanda te volgen op Instagram.

 

de Kleertjesfabriek

 

de Kleertjesfabriek

de Kleertjesfabriek

 

de Kleertjesfabriek

 

de Kleertjesfabriek

 

de Kleertjesfabriek

 

de Kleertjesfabriek

 

de Kleertjesfabriek

*sponsored post

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply