GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

WAAAW WINTER 2017/2018

14 september 2017

Waaaw! Zijn jullie er klaar voor?

Dinsdag lieten we jullie al een SNEAK zien van de nieuwe collectie. Je leest deze review hier nog even terug. Vandaag is het dan eindelijk zover! Zijn jullie er klaar voor? De nieuwe wintercollectie 2017/2018 van het hippe Waaaw ligt vandaag in de meeste winkels en morgen is het online verkrijgbaar!

Ik heb het al vaker gezegd… eenmaal een Waaaw jurk in de kast en je bent verslaafd! Elk seizoen heb ik minimaal één basic jurkje in de kast. Voor mij een echte musthave! Altijd hip en feestelijk door de vrolijke applicatie. Ik kies dan meestal voor een grote bloem in een knalkleur! Sinds een paar seizoenen brengt Waaaw, naast de basics, een trendlijn uit. Kleurige jurken, shirts, rokjes en nog veel meer mooie items voorzien van eigentijdse prints! En wat presenteert Waaaw jullie vandaag? Nieuwe modellen jurkjes, sportief en kleurrijk. Heel veel nieuwe applicaties; van schattige eenhoorn tot stoere army ‘patch’.  Een trendlijn die urban en military combineert en hier en daar zelfs vrolijke franjes heeft. Maar altijd met die herkenbare Waaaw twist. Alles is weer onderling te combineren. Mix & Match it is! En op alle items past een applicatie waarmee je het helemaal je eigen stijl kunt maken.

We zien bijvoorbeeld een prachtig bordeaux rode dierenprint, gecombineerd met o.a. warm okergeel, uitgevoerd in een sportieve tuniekjurk! Deze dierenprint zie je ook terug bij de shirts en andere modellen jurkjes. Maak het helemaal af met een gekleurd kraagje (verkrijgbaar in maar liefst 4 kleuren)! Een persoonlijke favoriete look van mij in deze najaarscollectie vormen de metallics. Een beetje glitter en glamour in de donkere maanden.. ik hou ervan! Het metallic rokje en jasje zijn er in zilver en warm rosé. Op de elastieke band zien we het nieuwe logo van Waaaw terug. En wat denken jullie van een streepje? Dat mag natuurlijk niet ontbreken in je kast! Nieuw zijn ook de sweaters met teksten als ‘Lucky me ‘ en ‘Not that sweet’.

Eigenlijk is het teveel om allemaal te benoemen. Kijk hieronder alvast mee naar een kleine impressie. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren en varianten verkrijgbaar! Ga vandaag nog naar je plaatselijke winkel of shop morgen online op www.waaaw.nl.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Wil je me volgen op Instagram, klik dan hier.

 

Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017 Waaaw winter 2017

*sponsored post

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply