Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW RETOUR JEANS X Touzani

13 september 2021

Wauw wat heeft Sil hier enorm naar uitgekeken! Een toffe collectie van een van zijn favoriete merken in samenwerking met een van zijn idolen…Retour Jeans X Touzani!

Sil is geen voetballer, maar wel enorm fan van deze bal-kunstenaar Touzani! De meest gave trucks en panna’s maken diepe indruk op onze tiener! Toen wij gevraagd werden de nieuwe collectie te reviewen sprong hij dan ook een gat in de lucht! Wij mogen deze toffe collectie met jullie delen, en in dit blog willen we heel graag deze stoere set aan jullie showen!

Want een set als dit is echt onmisbaar als je het ons vraagt! Sil leeft er in, echt het liefst altijd en overal comfi-wear! En geef hem eens ongelijk! Diegene die ons al even volgen weten dat ik daar voorheen best aan moest wennen, voor school prima maar voor een feestje vond ik dat not done! Tot Retour Jeans toch wel een van de eerste merken was die destijds liet ziet dat comfi ook chique en netjes kan zijn. Nee geen slonzige joggs maar prachtige pasvormen en super gave details!

FREEDOM OF MOVEMENT

“The best project you will ever face is yourself. Get where you want by starting today”

#TIME TO CHANGE

Deze qoute van Touzani is natuurlijk alles bepalend voor deze collectie! De vrijheid van het bewegen in de uiterst comfortabele stoffen, het eindeloos kunnen combineren van items en print, jij kunt zijn wie je wil zijn!

Wij zijn fan van deze deze prachtige zwarte Cargo-Jogg. Hoe leuk zijn de zakjes op het been, en een tailleband welke sluit met een clipje! Die details, daar zijn wij dol op! Wat ook fijn is zijn de steekzakjes, welke gesloten kunnen worden met een mooie onopvallende rits. Echt in stijl van een trainingpak maar dan in een casual jasje gestoken, heel gaaf!

Je kunt deze broek natuurlijk eindeloos combineren maar in dit blog laten wij hem jullie zien in combinatie met een hele stoere zwarte Hoodie met Touzani-print en gave neon accenten. Leuk detail is hier weer het reflecterende labeltje aan de onderkant van de Hoodie. Statement-prints zien we heel veel terug komen aankomend seizoen! Print op print of zoals wij hier laten zien print op basic. Zwart wit is natuurlijk fantastisch te combineren! Deze Hoodie is ook heel gaaf op de toffe jeans-jogg uit deze collectie die nog gaat komen.

Maatinfo: Sil draagt maat 11/12 van deze set bij een lengte van 136 cm.

Shoppen: Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je deze gave set, of andere toffe items uit de Retour Jeans X Touzani collectie voor jouw kanjer shoppen, dan vind je hem hier!

Lijkt het je leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Gezellig! Je vind ons hier!

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply De Herfst Essentials van Retour Jeans Boys X Touzani - Shopaholiek 21 oktober 2021 at 09:26

    […] De nieuwe lange broeken en sweaters mochten de afgelopen week eindelijk uit de kast! Altijd een feestje hier thuis wanneer hun nieuwe setjes aan kunnen! Zeker als ze er enorm blij mee zijn! Dat is bij Sil absoluut het geval! Want er kwamen weer wat gave items binnen van zijn idool Touzani i.s.m. Retour Jeans. Wij hebben al eerder wat items uit deze collectie geshowd, mocht je dat terug willen zien vind je het blog hier. […]

  • Reply Review Retour Jeans Boys Winter: LIGHT IT UP! - Shopaholiek 21 oktober 2021 at 10:11

    […] review met wat items uit de Touzani collectie, een uitgebreide review over deze gave items vind je hier en […]

  • Leave a Reply