GIRL Hanneke KERST REVIEWS

REVIEW: Hét kerstrokje van Billy&Lilly

11 december 2017

I’TS BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

Wauw, het winterseizoen is prachtig geopend deze week met veel sneeuw en terwijl ik dit schrijf, zie ik dat er momenteel weer een nieuw laagje bij valt. Ideaal weer om helemaal in de kerststemming te komen. Ik houd er in ieder geval enorm van. Vroeg donker, kaarsjes aan, het huis versierd… heerlijk! En natuurlijk laten wij Shopaholieks jullie graag de mooiste kleding zien voor de feestdagen. Dit keer mag Aukje jullie het nieuwe rokje van Billy & Lilly laten zien. Een echt kerstrokje!

Dat wij fan zijn van Billy & Lilly is geen geheim. Eerder schreef ik al een blog over de jongens- en meisjescollectie. Deze lees je hier en hier. Mijn kinderen dragen de kleding graag, onder andere omdat de heerlijk zachte stoffen zo comfortabel zitten. We zijn vooral fan van de warme borgvesten. Helemaal met dit weer ideaal!

Dit jaar heeft Billy & Lilly speciaal voor de feestdagen het zilveren plisse rokje ontworpen. Wat is deze leuk! Het rokje is gemaakt van soepel leer en daarom fijn met dragen. De zilveren kleur is prima te combineren met verschillende longsleeves uit deze colectie. Wij kozen voor ‘Famke Navy’ wat heel donkerblauw is en de zilveren letters maken het een perfecte combi met het rokje. Voor de foto’s droeg Aukje blote benen maar dat is natuurlijk geen optie met dit weer. Gelukkig heeft Billy & Lilly veel pijpassende leggings. Ook vind je op de site een mooie glitterpanty. Dat is natuurlijk helemaal feestelijk!

Om het geheel af te maken draagt Aukje de bijpassende kniekousen ‘glitter navy-grey melee’. Altijd leuk over een legging, in een paar laarsjes. Aukje is klaar voor de kerst! Wat vinden jullie van deze set?

Ennnn…..

Dit is het allereerste item dat ook gemaakt is in maat 158/164! Dat belooft wat voor de zomer!!

INFO:

  • Aukje is 124 cm lang en draagt het rokje in maat 122/128. Het rokje valt goed op maat.
  • Het rokje is verkrijgbaar vanaf maat 86 t/m 164.
  • Bordeaux matcht ook erg leuk met het rokje. Zoals deze longsleeve!
  • De haarband met oortjes koop je ook via de site, in de kleur zilver of goud. Deze blijven erg goed zitten!

SHOPPEN:

rokjelongsleevekousenhaarband

Je kunt meer van deze foto’s en nog vele anderen zien als je mij volgt op instagram @Hanneke

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan even hier.

 

kerstrokjekerstrokjekerstrokjekerstrokjekerstrokjekerstrokjekerstrokjekerstrokjesponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply