GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM HERFST/WINTER 2018

5 september 2018

Let’s go!

Ja, het gaat gebeuren! Vandaag om 9.00 uur kun je de nieuwe herfst/winter collectie van TOPITM shoppen! Dinsdag lieten we je al een complete outfit zien (die lees je hier nog even terug) maar vandaag geven we je een compleet beeld van de hele collectie. Het is natuurlijk te veel om alles te laten zien (want deze levering is echt heel breed) maar van alle kleurthema’s tonen we een aantal prachtige outfits. Er komt maar één levering dit seizoen dus zorg dat je erbij bent vandaag! De musthaves wil je toch niet missen?

Maar zijn er eigenlijk wel musthaves… want ik zie zoveel ontzettend leuks, dat zouden stuk voor stuk de hardlopers kunnen zijn! TOPITM heeft het ons niet makkelijk gemaakt! Het wordt een hele opgave om hieruit een keuze te maken! Grofweg zien we 3 kleurthema’s: rood/blauw, een fris groen en een warm geel. De laatste twee kleuren worden met name gecombineerd met een mooie navy blauw en een lichtgrijs. Hierdoor wordt het sportief en fris en krijgt het een eigentijds karakter!

Het leuke van deze complete TOPITM levering is, dat je helemaal je eigen look kunt samenstellen. Binnen elk thema zijn er jurkjes, shirts, sweaters, rokjes, leggings en kniekousen. Alles is goed op elkaar afgestemd dus je kunt eindeloos combineren. Binnen het thema kun je daarnaast bijvoorbeeld nog kiezen voor een girly zwierend rokje of voor een stoere, sportieve broek! Voor elk type meisje de juiste outfit! Maar altijd met die fijne TOPITM uitstraling, de mooie details en de ultra zachte stoffen! Dat maakt het zo ontzettend draagbaar. Alleen al voor het draagcomfort pakt onze dochter het zelf vaak uit de kast.

Om goed voorbereid te zijn op wat vandaag komen gaat, laten we je dus al heel veel prachtige outfits zien! Maar het is nog lang niet alles hoor! Kijk je mee?

Shopinfo: Vandaag vanaf 9.00 uur ligt TOPITM in de winkel en kun je hier online shoppen! Ik zit klaar om 9.00 uur. Jij ook?

Veel shopplezier! www.topitm.nl

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitm

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

 

 

Topitm

 

Topitm

topitm

 

* sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply