GIRL KIDS FASHION

Pick your favourite velvet outfit!

1 november 2018
favourite velvet outfits

VELVET IS A GIRLS’ BEST FRIEND

Bij Shopaholiek zijn we gek op fluweel, velvet of velours. Hoe je het ook noemt, het is een heerlijk stofje! Beide outfits die je hierboven ziet, bestaan (grotendeels) uit dit zachte materiaal. We zijn heel benieuwd, ga jij voor de linker- of voor de rechteroutfit?

OUTFIT LINKS: BLACK VELVET

favourite velvet outfits

Deze zwarte superzachte trui is gemaakt van een fluwelen stof en heeft opvallende hart-borduursels bovenaan op schouderhoogte. In combinatie met het gouden biesje, doet het enigszins military aan, wat een heel stoer effect geeft. We combineren hem met een armykleurige panterprintrok die net over de knie valt. De sterren en contrasterende bies op de zijkant van de rok, maken hem naast stoer ook heel sportief. Omdat de rok is gemaakt van een stretchy stof, kan je dochter er prima in bewegen. De outfit is natuurlijk niet compleet zonder legging, Omdat wij van ton-sûr-ton houden, kozen wij voor de rustige zwarte legging. (De outfit valt goed op maat, bij het bestellen kun je de normale draagmaat van je dochter aanhouden).

OUTFIT RECHTS: BLUE VELVET

favourite velvet outfits

Deze donkerblauwe jurk is ook gemaakt van een zacht shiny velvet en voelt zacht aan de buiten- én binnenkant. Heerlijk draagbaar voor je dochter dus. De mooie details vallen mij ook gelijk op, je ziet dat er erg veel aandacht besteed is aan het ontwerp. Prachtige gouden accenten vind je in het borduurwerk en het glinsterende taillekoord en de knoopjes op de boorden en in de hals gaan mee in de kleur van het jurkje. De coupnaadjes op de schouders geven een bollend effect. Echt, ik zou er uren over door kunnen gaan, het is gewoon 100% een geweldig jurkje. De bijpassende navy legging maakt de set helemaal af. (ook deze outfit valt op maat)

Welke outfit je favoriet ook is, ze zijn allebei (en de rest van de collectie!) te shoppen met een korting van maar liefst 30%! Ga dus snel naar de website van Chaos and Order en maak je velvet choice!

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s van alledag en ook regelmatig de outfits van mijn kids, kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

Achtergrond header via shutterstock.


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply