Barbara GIRL KERST REVIEWS

Kerstrood van ROOM SEVEN

2 december 2016

FOREST RED

In de decembermaand ben ik absoluut een fan van rood. Rood staat voor warmte, gezelligheid, de liefde en natuurlijk Kerst. Deze outfit van Room Seven voldoet hier compleet aan. Room Seven noemt het fuchsia, maar deze maand hou ik het gewoon bij rood. Voor de shoot heb ik Nova’s peuterbed omgetoverd in een ware kerstbank. De nodige kerstspullen had ik alvast van de vliering gehaald, zodat we al een beetje in kerststemming kwamen en dat gaan we vanaf vandaag natuurlijk allemaal doen! Dit rode setje gaat hier absoluut een bijdrage aanleveren. Waarom? Lees maar eens wat Nova en ik hieraan zo mooi vinden!

Dit rokje is echt om verliefd op te worden. Het is knalroze/rood met uilen, eekhoorns, vlinders, vogels en bloemen erop. Het is zo levensecht en prachtig gemaakt dat het echt een waar schilderijtje is. Het skatermodel loopt mooi wijduit. De tailleband heeft twee bandjes met allebei een knoop als versiersel en de band is van binnen aan te snoeren. Vooral fijn voor de kleine dametjes. Ook zitten er twee zakjes in het rokje, waarin Nova wellustig haar handen stopt.

Het poloshirt vind ik echt prachtig matchen op dit rokje. Het kraagje is subtiel afgebiesd en zo blijft het ook mooi plat liggen. De borduursels met onder andere het uiltje past natuurlijk perfect bij het rokje. De subtiele streepjes zijn weer matchend met de maillot. Juist omdat het dessin anders is, maar de kleurstellling hetzelfde.

De maillot is ook mooi fuchsiarood en heeft gele en bordeaux wiebertjes. Het speelse effect is hiermee neergezet.

Het vestje is van prachtig jacquard, superzacht en kriebelt Nova helemaal niet. Het heeft een rond halsje en twee zakjes op het voorpand. Het grid dessin met bordeaux en het gele mêlee maakt dat dit vestje echt royaal oogt en goed te matchen zal zijn met andere kledingstukken uit de kast.

Maatvoering:

Nova is 96 cm. en draagt alles in maat 104.

  • Het rokje heb ik in de tailleband aangesnoerd. Zo zit het rokje mooi en is de lengte ook perfect
  • Het shirtje valt haar wat ruim. Ze is ook “maar” 96 cm., dus dan zie je dat ze wat lengte mist. Ik heb het nu opgerimpeld en zo zit het toch mooi.
  • Het vestje en maillot daar hoef ik niets aan toe te voegen, want zitten perfect.

 

Shoppen:

Longsleeve Tasse

Rokje Seraphine

Maillot

Vestje Koala

Dit setje is een absoluut plaatje, tijdloos en tot in de puntjes afgewerkt. Het is meisjesachtig, fris en een tikkeltje ondeugend. Ik ga Room Seven absoluut in de gaten houden, jij ook?

Room Seven

Room Seven

Room Seven

Room Seven

Room Seven

Room Seven

Room Seven

 

sponsored-post

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply