GIRL REVIEWS

Eva in Billieblush SS16

24 maart 2016

LET’S GO BILLIEBLUSH THIS SUMMER

Toen ik de allereerste collectie van Billieblush zag vond ik het al fantastisch. Ik weet het nog goed: het was een perzikkleurig tule rokje met zilveren stippen en ik had daar twee shirts bij en een heel lief vestje. Het setje is zo ontzettend vaak gedragen en het kostte Eva veel tranen toen het echt te klein was, het was haar meest favoriete setje ever. Het leuke is dat het meeste van haar kleding doorgaat naar ons buurmeisje, dus die zien we nog regelmatig in dat setje lopen.

Eva hoefde natuurlijk niet lang te treuren, want inmiddels heeft ze weer een nieuwe set van Billieblush. Deze keer in wat meer heldere kleuren. Het rokje heeft hele vrolijke printjes en twee opgestikte zakjes. De stof voelt een beetje zijde-achtig aan en valt heel soepel. Het shirt met opdruk is geen doorsnee model t-shirt. Het is een beetje vlinderachtig, maar niet te. De kwastjes vindt ze trouwens het leukst 🙂

Het vestje heeft een broderie-achtig gevoel, gekleurde knoopjes en is ook weer zo lekker zacht. De schoenen van BillieBlush maken deze outfit helemaal af en helemaal Billieblush. Gladiator-sandaaltjes zijn een altijd blijvende trend, maar deze van goud zijn toch totaal anders.

Eva draagt van de kleding maat 6/116 en die past prima, iets ruim. Haar echte draagmaat is 110, dus dit merk valt niet klein. De schoentjes vallen mooi op maat. Ze draagt nu 28, deze zijn 29 en zijn nog iets ruim, maar tegen de tijd dat het zomer is zitten ze vast perfect!

VERKOOPINFORMATIE: Billiblush 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply