GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK PREVIEW! TOPITM

16 januari 2019

Made of stars…

Afgelopen zondag was het Shopaholiek team aanwezig op de kidsfashion beurs Sunday-School. Wat hebben we veel prachtige collecties gezien… Natuurlijk waren dat de winter 2019/2020 collecties dus daar moeten we nog even op wachten. Vandaag mogen we je echter alvast een sneak laten zien van de eerste levering zomer 2019 collectie en wel van het hippe TOPITM!

In de beursstand van TOPITM stond eigenaresse Miranda trots te glunderen. En terecht, want de wintercollectie die ze ons laat zien knalt uit de rekken. Wat worden we daar hebberig van! Maar goed dat wij als bezoeker niks kunnen kopen… En dan laat Miranda ons een aantal sets zien van de eerste levering zomercollectie die donderdag in de winkels komt. Samen met Bente kijken en voelen we… “oh wat is het weer lekker zacht”, denk ik direct. We mogen een setje kiezen om te reviewen! Het lijkt wel of we in de een snoepwinkel zijn…  We zien een gaaf shortje, een comfortabele lange zebra broek, diverse hippe t-shirts en vrolijke jurkjes. En alles is weer onderling te combineren, zo fijn! Hoe kunnen we daar nu uit kiezen? Maar al vrij snel valt Bente’s oog op een heel leuk jurkje. Ik denk dat de mooie combinatie van prints de doorslag gaf. Die gaat het worden! Een prima keuze als je het mij vraagt…

Het jurkje bestaat uit verschillende kleuren en prints die samen een hip, zomers gevoel geven. De onderzijde is antraciet. Het middenstuk heeft een vrolijke zebraprint. Het bovenstuk heeft een stippen motief. Wat ik erg leuk vind, is het neon oranje froezel mouwtje! Wat een leuk, fris detail. Dat is nou echt TOPITM. Altijd net even anders! Neon oranje is lastig op een foto vast te leggen maar ik kan je zeggen, in het echt is het nog veel mooier! We combineren de jurk met een bijpassende neon oranje legging. Ook deze is weer super zacht! In het voorjaar komen natuurlijk de kniekousen uit de kast!

Maatinfo:

  • Bente is 135 cm en draagt jurk ‘ Leonie’ in maat 134/140. Deze valt dus prima op maat.
  • De legging ‘Neon’ is eveneens maat 134/140.

Shoppen:

  • Shoppen kun je vanaf donderdag 17 januari 2019, 9.00 uur.
  • De hele eerste levering zomer 2019 shop je op www.topitm.nl 

Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Topitm zomer 2019

Dat mouwtje…. zo gaaf!

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Bente is enorm fan van de kettingen van Klick-it.

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Wat een stoere kniekousen! Ze maken de set helemaal af!

Topitm zomer 2019

 

Topitm zomer 2019

Topitm zomer 2019

Door de zachte en soepele stoffen is er voldoende bewegingsvrijheid om lekker te kunnen rennen en spelen.

Topitm zomer 2019

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply EERSTE LEVERING TOPITM ZOMER 2019 | Shopaholiek 16 januari 2019 at 21:49

    […] […]

  • Leave a Reply