Barbara SPEELGOED

Speelgoed nooit goed

21 juni 2016
Facebook Post

Miskoop

Je hebt elk seizoen nieuwe kleding wat zelden of nooit wordt aangetrokken: de beroemde miskoop. Balen is dat! Het gebeurt bij mezelf, maar ook bij m’n kids, helaas.  Zo zonde van je zuurverdiende centen. Het overkomt me dus niet alleen met kleding, maar ook met speelgoed en eentje is wel de topper. Toen mijn oudste vijf werd, kreeg ze een playmobil prinsessenkasteel! Echt een mega roze cadeau, met veel torens, balkons, dans- en eetzalen, servies, prinsen en prinsessen, en eenhoorns allemaal in playmobil style. Ik vond, en vind het nog steeds, prachtig en mijn dochter op dat moment ook.

Ik was de uitverkorene om met Bobbie alles in elkaar te zetten. Dat was super leuk en gezellig om te doen. Bobbie en ik genoten ervan. We hebben toen het mega kasteel, ik denk wel, een maand beneden in de huiskamer laten staan, zodat Bobbie en haar zusje Zonne er uitgebreid mee konden spelen. Ik geloof ook echt dat dit wel gebeurde, maar niet middagen achter elkaar… Misschien was dat al de voorbode….

Na die maand ging het kasteel naar boven op een uitgezaagd houten platform van papa om zo mooi alles bij elkaar te houden. Tja, en toen gebeurde het. Nou ja zeg maar, er gebeurde niets. Bij het naar bed brengen zag ik wel dat torentjes er al afgekletterd waren. De mega wenteltrap naar de bovenverdieping lag ook al in stukken en poppetjes lagen uitelkaar op hun zij. Overduidelijk: het kasteel was aan ’t verslonzen!

Hoe vaak heb ik niet gezegd tegen Bobbie ga lekker spelen met je playmobil, maar daar had madam geen zin in. Uiteindelijk heeft ze het op een dag, zomaar, out-of-the-blue aan Zonne gegeven, want ze speelde er toch niet mee, zei ze. Goh, wat een zelfkennis zeg, haha! Dus nu staat hij daar en is in dát kamertje aan het verstoffen. Echt, dit meisje kijkt er ook niet naar om. Hoe is het toch mogelijk? Echt onbegrijpelijk!

M’n laatste hoop is Nova, over een paar jaartjes, en zo niet dan verkoop ik deze sta-in-de-weg, want dan is ook mijn irritatie grens bereikt. Ik hoop dat er dan wel ouders en kindjes zijn die koninklijk blij worden van dit prinsessenkasteel.

Wil je niet wachten totdat het hier uiteindelijk toch sneuvelt en op Marktplaats terecht komt? Dan kun je dit prachtige kasteel natuurlijk ook hier shoppen, want het blijft absoluut een prachtig exemplaar!

Untitled design (37)

PS. we zijn nu even verder en Nova is inmiddels drie en wat schept mijn verbazing?? Dit meisje speelt, speelt en speelt met alle prinsessen en ridders en dus wordt dit kasteel gebruikt! Joehoe, er is dus toch nog hoop voor kastelen, die verstoffen;)

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s van mijn meiden en ook dagelijkse belevenissen komen voorbij. Ik zou het heel leuk vinden je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug.

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply