Mandy REVIEWS TEENS

Be a Diva fall/winter 2016

6 oktober 2016
beadiva2

Shine like a star with Be a Diva

Wat een geluk dat Senna vandaag een outfit mag laten zien uit de collectie van Be a Diva! Het is namelijk niet voor niets een van haar favoriete merken. Be a Diva is er speciaal voor de grotere meiden, een tof merk dat exact inspeelt op de laatste trends en weet wat de tienermeiden van nu willen dragen. Van classy jurkjes tot bomberjacks en van ripped jeans tot statement t-shirts, alles vind je terug in de nieuwe najaarscollectie. Alle items uit deze collectie hebben een stoer en edgy randje. Een tijdje geleden hebben we al een blog geschreven over alle musthaves uit de nieuwe collectie, als je wil kan je die hier nog eens nalezen. Het mooie van Be a Diva is dat er telkens een nieuwe levering uitkomt met nog meer gave outfits, zodat we steeds opnieuw worden verrast!

Het jurkje dat Senna draagt is zo’n musthave item uit de nieuwe wintercollectie. Het is een grijze ribgebreide jurk met een ronde hals. De kangoeroezak geeft de jurk een stoere uitstraling. Op de voorkant van de jurk staat een print met ‘Boston’ in zwarte letters. De jurk valt mooi aangesloten bij Senna en komt tot halverwege de bovenbenen. De stof heeft een lichte stretch en is lekker warm. Ideaal voor een koude winter! Op dit moment is het nog niet zo heel koud en wilde ze dit gave jurkje graag combineren met een zwarte legging en haar nieuwe zwarte Puma sneakers. Voor een koude winterdag kiezen we voor een combi met een zwarte dikke maillot en stoere bikerboots.

Heb jij ook zo’n kleine (of iets grotere), stoere fashionista in huis? Kijk dan eens op de website van Be a Diva. De kleding gaat vanaf maat 140 tot en met maat 188. Op deze website vind je naast de nieuwste collectie ook leuke blogs en aanbiedingen.

Informatie:

Senna is 1.48 m en draagt de jurk in maat 152. Hij zit precies goed, maar Senna heeft een vrij smalle bouw. Als je dochter iets steviger is, adviseer ik een maatje groter.

Shoppen:

Jurk Boston

Puma sneakers

Boston jurkBoston jurkBoston jurkBoston jurkBoston jurkBoston jurkBoston jurk* Sponsored Post

 

 

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply